Hello22 24 Eylül gözüküyor benimde coğu şeyi hazır ama zaman geçmiyor heleki bu kapanma sürecinde hiç geçmiyor 🙈bir an önce geçsin zaman istiyorum sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🤗
Nelmali BlueMoon aynıyız ama bizde daha hiç hazırlık yok kızımın sadece çorapları var 😂 ben de alt üst takımlar içine de askılı zibinlar almayı düşünüyorum hava hala sıcak olursa tek kat giydiririm soğuk olursa yelek hırka takviyesi yaparım diye düşündüm ilk bebek biraz acemiyim 🙈
BlueMoon Nelmali bnm onlari aldim bebek arabası beşiği emziği hazır bebek bakım anne bakım ürünleri kaldı onlari 30 dan sonra yapicam,2 pijama takımı ve terlik aldım sadece kendime
Nelmali BlueMoon siz baya tamamlamışsınız 😍 bana hala çok erken geliyor bu gidişle doğuma giderken yol üstünden bir seyler alacağım 😂😂
BlueMoon Nelmali tavsiyem kademeli alın beşik bebek arabası pahali şeyler 4. Ay beşik 5. Ay bebek arabası aldım ve diğer ufak şeyleri simdi de bekleme asamasindayim bakım ürünleri vs çünkü maddi olarak zamana yaymak mantıklı bi anda alınırsa eksik cok çıkar
BlueMoon Kızım olacak diğer ikisi haziran 30 mayıs 24 de doğdu yaz bebekleri şahane bisi ya bu bahar ve kış olacak ekimde havalar serinlemeye başlıyor kasim da soğuyor bnce fazla yazlığa gerek yok bnde bol bol ilk 3 ay icn yazlık var diger kızlarımdan şükür 😁
Nelmali BlueMoon taşınma sehir değiştirme durumum olduğu için bekletiyorum biraz büyük şeyleri küçüklere de yine yaz ortasında başlarım diye düşünüyorum ama ne olacak bilemiyorum biraz karambole gelecek 😓 tavsiyeler için teşekkür ederim 💕
Baloncuk41 Bu bir ay cabuk gecti gibi ağırlasmadan yapmam gereken bi dünya iş var tadilat badana düzenim baya degiscek ondan gecmesin ya dursun zaman 🤣
Mrymonek Benim 3 Ekim görünüyor ama Eylül sonu olur diye tahmin ediyoruz gününü geçirmezse :) hazırlık desen daha yok ayrintilidan sonra başlarım ufaktan sanırım:)
iremcimen İlk bebeğimde 2 yıl önce Eylül’de doğmuştu şimdi ikinci de aynı olacak Eylül’ü bekliyoruz ilk haftalarda nasipse🙏🏼
ftmnrdmrl Bugün 21.haftaya girdik inşallah eylülün 3. Haftası ya da en geç 29 Eylül dedi doktorumuz fakat ben 30 Eylül olsun istiyorum. 🙏🏽 Eşim ile tanışma yıl dönümü üz 4. Yılımız 🙈