kelebegimm07 Busra_gunyuzlu kasıklarim kuyruk sokumum bide alt tarafıma sancı batma ağrı gibi bisiler oluyor 4 gündür 16+5 im
Busra_gunyuzlu @Babyiveannesi benımde aynı belım ayakta zor durdum valla suan gectı gelıp gıdıyor kaçıncı haftadasınız ?
Babyiveannesi Busra_gunyuzlu adet tarihime göre 14+2 haftalığım ama doktorun dediğine göre 12+1 haftalığım
Deniz-Demirin-Annesi Babyiveannesi geç döllenme olmuş canım o yüzden ben de aynı sorunu yaşadım ama önemli bişey değil çocuk sağlıklı olsun da varsin 3 gün sonra doğsn 😊
Busra_gunyuzlu @kelebegimm07 nette normal yazıyor ama acaba doktora gıtsem mı dıyorum Sadece agrı var gelıp gıdıyor acaba bebek buyumesı ıle mı alakalı 🙄🙄
kelebegimm07 Busra_gunyuzlu bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı normal rahim ağrısı ve batması son haftalarda olurmuş ama benimki neden erken bennonu bilemedim
Busra_gunyuzlu @kelebegimm07 bende anlamadım kuzum benımde erken yanı senle hemen hemen aynıyız büyük ihtimalle bebek gelısımı dua edelim güzel olsun ınsallah sonu 🙏🥰
Pembekurdeleli Galiba hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz bende agrı ile ilgili konu açtım, rahim büyümesi ve yukarı çıkmasından kaynaklı sanıyorum bu agrılarımız 🤷🏼♀️🙄
Buseeozgllkc Adetin olacagı dönemlerde regl agrısı gibi olması normal diye biliyorum endişe etme bence 🤗
Pembekurdeleli Busra_gunyuzlu maşallah 🧿 rahim büyüyo ve yukarı doğru çıktığı için sanırım Bide ben spor yapardım hamile kalmadan önce karnım hep kaslıydı oda şimdi agrıları etkiliyor sanırım gerildikçe
Busra_gunyuzlu @kelebegimm07 çok net degıl ama özellikle yatağa yatınca pıt pıt atıyor bırde ıcımde yer degıstırıyor sanırım gün geçtikçe daha çok güzel hıssedılıyor 🙏🥰🤲🏼
Busra_gunyuzlu @Buseeozgllkc ılk haftalarda yaşıyordum bunu sureklı sonradan gectı rahatladım sımdı tekrar başlayınca korktum
Buseeozgllkc Busra_gunyuzlu Busra_gunyuzlu sivilcelenme hafif agrı normal eger gebelikten önce regl dönemi agrılı geçiyosa gebelikte hafif sancı olabilir 🙂 Kanama vs. Olmadıgı sürece korkma bence canım bi sorun olmaz inşallah 🙏
Busra_gunyuzlu @Pembekurdeleli bende fıtness egıtmenıyım 6 senedır yapıyorum benım tüm vücudum kaslı suan da hamılelık bünyeyi baştan asagı degıstırıyor 🤦🏼♀️🤰🏼🥰
Pembekurdeleli Busra_gunyuzlu insanın dengesi şaşıyo karnınız çıktı mı peki bende zayıfım baya çıktı küçük top yutmuş gibi 😂
Busra_gunyuzlu @Buseeozgllkc evet oncesı de ağrılı gecıyordu Allah’a sukur leke kanama fln yok hıc olmadı Allah korusun hepimizi🙏🙏🙏🤲🏼🤲🏼🥰🥰
Buseeozgllkc Busra_gunyuzlu amin canımm allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin 🙏