Elifsulak Kızlar 31 haftalık hamileyim karnımın sağ tarafında sancı sürekli gelip gidiyor ama özellikle bir tarafında bu durumu yaşıyan var mı üşütmekten falan mı oluyor acaba
mucizemmmmmmmm Elifsulak bnde 30+5 haftaligim sancılarım var ama düzensiz adet olcakmisim gibi inslh normaldir
Deletedmom_5 Elifsulak 39. Haftadayım benimde belden kasıklarıma doğru vuran ağrı oluyor doktoruma söyledim normal kasılmalardır sorun olmaz dedi bu haftalarda zaten yalancı sancılar oluyormuş eğer dinlenince geçmiyorsa ve dahada siddetleniyirsa gerçek sancı oluyormus
elifkurt96 Elifsulak Bebeğiniz sürekli sagdadır bende 34. Haftanın 3. Günündeyim bebeğim sürekli sağ tarafda ve çok sancılandırıyor sırtımı bile ağrıtıyor hatda bazen aşağıya iniyor doğuracam sanıyorum 😌😌
Elifsulak Deletedmom_5 yaa 😥 benimde düzensiz aslında bi gün oluyor bir gün olmuyor özellikle karın bölgemi ısıtınca falan geçiyor biraz Allah yardımcımız olsun😭
Deletedmom_5 Elifsulak amin inşallah hepimiz saglikla alırız kucagimiza zamanında 🤲🏻 bu arada 30. Hafta yazicaktim yanlıs olmus
mucizemmmmmmmm Elifsulak benim bide erken doğum riskm var korkmuyu değilim Allah yardımcımiz olsun inşallah
Nergis0 mucizemmmmmmmm erken doğum riskiniz de varsa bir doktora görünmekte fayda var gaz sancısıdır der içiniz rahatlar en azından ☺️ Farklı bir durum varsa da bir an önce müdahale etmiş olurlar zamanında saglikla dogurursunuz inşallah 🍎
Elifsulak mucizemmmmmmmm Allah yardımcın olsun canım bu mübarek günlerde ihmal etme bende gittiğimde sorucam doktoruma
Cerenn48 Elifsulak benimde ilk gebeliğim canım bel ağrısı yüzünden sancım var sanmıştım doktorumu falan aradım ebeyi aradım bı sıcak tut demişti tuttum karnın falan yumusuyor hatta ılık duş alıp karnını sarınca geçiyor biraz geçerse sancı değil bı dene
Elifsulak Cerenn48 benimde öyle canım sarınca karnımı falan azaldığını hissediyorum demekki gazdan olabiliyormuş ben gidince doktora yine bi teyit edeyim Ama içim rahatladı yine☺️