ilaydarabiaoz Aycadindas ah ah öleceğim ağrılardan daha 2.5 3 kilo aldım böyleyim son aylarda nasıl olur bilmem🥺
Aycadindas ilaydarabiaoz bende ilk haftalar çok aldım şimdi durdu bebek alıyor ben almıyorum anlamadık 🤷♀️ 😂
ArminN Aycadindas keşke bende öyle yapsaydım ama doktorumda hiç öyle bişey demedi 😔nasıl geçiyor hamilelik
Aycadindas ArminN ya bilimsel bi yönü yok ama çevremde öyle yapanın çok olduğunu söyledim doktora oda deniyelim o zaman öyle derler ama doğruluğu yok dedi ama gerçektende kıpır kıpırdı
ilaydarabiaoz Aycadindas walla bende öyle aşmıyorum inş da bebeğe gider hepsi bol du içiyorum ekmek yitemiyorum
perilice123 Kadriyebydrr 12.haftada fetal dna testi ile öğrendik. 12+1de kontrolde de ultrasonda gösterdi beyefendi sağolsun😂
Busra_kr Aycadindas 16.haftadan Merhabalar 🙋🏼♀️ Programa göre doğum 26 ekim ama hayırlısı bakalım ☺️
Tazegultrnli Busra_kr benimde 26 ekim ama normal doğum olursa ben sezeryan düşünüyorum 16 ekim dedi doktorum😊😊
Aycadindas ilaydarabiaoz zayıfmıydın hamilelikten önce neden yiyemiyosun bende suyu çok tüketemiyorum
ilaydarabiaoz Aycadindas 79la hamile kaldım ekmek boğuyor gibi tıkıyor sanki boğazımı suyu çok içerim her gittiğimde maşallah suyum çok iyi birde hareket hissetmeye başladın mi
Aycadindas ilaydarabiaoz ya net birşey diyemiyorum ama ara sıra böyle karnımda bişey kıpırdıyor geçiyor sonra hemen doktor hissetmemin çok zor olduğunu söyledi ama nadir zamanlarda hissediyorum peki sen?