Gull_94 Minnosannem12 gece yrısından sonra son 21 bızımde erken gelıcek dıye hıssdıyorm bende ama bellıde olmuyo keyıflerıne baglı tamamen😂
Dilara_guess Benimde son 27🙈 Merakla bekliyorum henuz cati muayenesi olmadim carsamba gidicem, sizler normal mi bekliyorsunuz kizlar muayene oldunuz mu
Minnosannem12 Dilara_guess bende olmadım doktor şuan doğum şekline birsey diyemem dedi normal olucak galiba
Gamze2259 Dilara_guess aynıyız. Bnmde 28 gösteriyor ama sezeryan olacağı için daha önce olur muhtemelen
Yagmurtekinn SudeSelennnn ay bende bende 😅😅 son 15 günümüz kaldı. iki gündür mutfakta dolap içi dışı yaptım 😅 plastes topuyla hareketler 😅 evimiz iki katlı o yüzden merdiven inip çıkmayı sürekli yapıyorum ama tık yok vallahi 😅😅 kasığımda oluşan ufak ağrı ve sancı dışında hiçbir şey yok 😅
Minnosannem12 annelinkoo ben şuan karantinadayim bitsin temizliğimi yapicam sonra dua edicem geç kalmasın diye
SedefK Minnosannem12 37+4, ama bugünkü kontrolde 36+3 çıktı bebeğim.belki de ondan haftaya yapacaktır
SudeSelennnn Yagmurtekinn aynen öyle sadece kasığımda hafiften bir sancı var başka bisey yok gelsin artik elimden gelse tutup çekicem 🤣🥰🥰
SedefK Minnosannem12 yaptırınca doğum tetikleniyo diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ama yaptırmak da lazım tabii. Sizin kontrol ne zaman acaba, belki o zaman yapar doktorunuz
Yagmurtekinn SudeSelennnn ahahhah gerçekten bende öyleyim o kadar sabırsızım ki artık, bir an önce kavuşmak istiyorum 😍😍🥰 rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🥰