30+1 oldum 00:00 itibariyle 30+2 olucam ama sanki ozel bölgemden koku geliyor gibi hissediyorum hani adet olmadan once bi koku gelirya oyle yada enjeksiyon odasi gibi 😑 randevu aldim 17 mayisa dahiliyeue bi idtar tahlili vericem 😑 sizdede oldumu bu haftada
30+1 tuaf koku
Melikekpln canım ben o haftada değilim ama bol su içiyor musun yada idrarını yaparken mi yoksa durduk yere mi geliyor
Melikekpln bende de oluyor idrar yaparken kan kokusu gelio sanki adet olduğum zaman ki koku gibi
2bebekannesi___ otururken geliyor canim yda is tutarken camasirima akiyor seffaf ama kokisi degisik adet kokusu givi😑
Gokalptugcee benmde idrar yapmadan geliyor
Melikekpln enfeksiyon olabilir o zaman ya benim de akıntım var en başından beri ama doktorum normal dedi bide öyle kokulu falan değil benim canım bi görün doktora artmasın en azından suyunuda ihmal etme çok geçmiş olsun🙏🏻
2bebekannesi___ sagol canim 17 idrar vercem 25 kadin dogima kntrolm var gidince dicem
Kokulu akıntıysa evet enfeksiyon olabilir
TubaKaratas adet olcakmisim gibi koku
Bugün kontrolüm vardı benim de doktorum eğer kötü koku idrar yaparken kaşıklarının iki tarafından ağrı veya sancı olursa hemen arıyorsun benim bilmem gereken bir durum çünkü dedi bence siz de bir doktorunuzu bilgilendirin randevunuzu öne alır belki geçmiş olsun
Misafirterliki idrari yaparken agri yanma hic birsey yok iste 😑 camasirima akan akinti kokuyor
Yüne de bi söyle sen benim doktorum söyle öyle şeyleri atlama sakın dedi
Misafirterliki soylucem bi gideyim de