ElifKarata Ikinciyibekliyorum pusetle uyumlu nasıl oluyor canm birde puset dışında başka birşey kullanamazmıyz hastane çıkışı için
Ikinciyibekliyorum ElifKarata travel sistemler oyle oluyor ya canim puset i bebek arabasınada takip kullanabiliyorsun arabada yanınada alabiliyorsun. Ben bir kaç yerde okudum hastaneden pusetsiz çıkarmıyor diyenleri gordum ama ne kdr dogru bilmem 🤔
Elmayanaginannesi ElifKarata eğer travel sistem düşünmüyorsan puset araba koltuğu. Ve bebek arabası ayrı ayrı almak daha uyguna geliyor. E bebekteki subat indirimde ben baktığımda öyle hesaplamıştım
Deletedmom67 ElifKarata başka secenek yok ztn 😂😂 benimki casual cadillac cok hafif cok kibar cnm tavsiye ederim
Nesomer ElifKarata aynı şeyi bende düşünüyorum ama araba koltuğu gibi olan pusetler çok iyi kullanan arkadaşlarımda mutlaka al diyor özellikle bi yere giderken bebek kendini hep arabada sanıyormuş ve kemik gelişimindede sorun yokmuş doktorlarda öneriyormuş
ElifKarata Nesomer anladım canm tesekkr ederm :) :) bende senin gibi düşünüyorum bakalm satın almaya gttmde karar vericem
Emineslh ElifKarata valla ben doğduktan sonra alırım dedim sadece puset alayım dedim ama arabalarda pusette var illa kullanırız sonuçta kışlık tulumları var arabaların istanbuldaysaniz zaten burda kolay kolay kışta gelmiyor el mecbur aldım bende
ElifKarata Emineslh haklısın canm aslında bizde hiç kışı görmedik bu sene Çanakkale’de bende alıcam büyük ihtimal teşekkür ederm 😊
Zuhal2205 Melihaaaa 24+5 iken 780 gramdı canım. Şuan 25+5 bi hafta önceydi kontrolüm yani. Senin kaç haftalık
Mesude26 ElifKarata benimde agustosun sonu eylülün bası gozukuyo dogumum allah nasip ederse bizde pusetli araba almayi dusunuyoruz canim
Mesude26 ElifKarata amin hepimizin hayirli dogumlari olsun sag salim bebislerimizi kucagimiza alalim insallah canim