Birgul Sumfa bende hiç istemiyodum yani hep normal doğum odaklıydım ama korkulacak bişey yok bence. Yani biraz gayretli olunca toparlıyo insan biraz ağrılı sızılı oluyo tabikii ama minikle ilgilenirken unutuyosunuz☺️🌸
Kuzucccum Birgul o hissi duyguyu çok merak edıyorum söylendığı gb oluyor mu insan sağlıkla ıns görürüz o günleri teşekkür ederım amin ıns hayırlısıyla alırız kucağımıza ❣️🙏
alpaslaninannesi Birgul Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşaAllah ☺️ Daha önceden kordon dolanması var mıydı benim bebeğim 24. haftada 1 kez dolanmıştı kordona şimdi korkuyorum son zamanlarda sorun olur diye
Birgul alpaslaninannesi aslında varmış ama doktorum söylememiş bana panik olurum diye ama oyle erken haftalarda değil 37. Haftada kontrole gittiğimde varmış kordon ama çözülür ya da öyle kanala inerse doğum olur diye beklemiş doktorum
alpaslaninannesi Birgul Gerçekten tedirgin oluyor ben detaylıda görmüştüm her seferinde soruyorum tehlike arz etmez diyorlar inşaAllah öyle de olur
Seyda2021 Birgul Allah bağışlasın sağlıklı, huzurlu bir hayatı olsun. Sizlerede hayırlı bir evlat olsun.
Birgul Zeyzeykr etiketin postunuzun içeriğiyle uyumlu olması gerekir. Doğum etiketi doğumla ilgili bir soru sorulduğunda kullanılmaktadır bu sebeple kaldırdım. İyi forumlar dilerim 🌸
Nur8690 Birgul bende 31 haftalik hamileyim. Normal doğum istiyorum ama bakalım bebeğim ne isteyecek. Sezeryandan o kadar çok korkuyorum ki aklım gidiyor resmen. Ameliyat fobim var. Başıma gelirse nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum.
Birgul Nur8690 bende hiiç istemiyodm ama şükür korktuğum gibi değildi kolay toparladım kalktm yürüdm hemn biraz acı çekilse de gayret olunca kolay oluyo