Birgul Evveettt gelelim benim normal beklerken minik yaramazımın kordon dolamasıyla sezaryene dönen doğum hikayemee 💃🏻😇 Hafta Çarşamba günü kontrole gittiğimizde hiç bir sıkıntı yoktu kilosu herşeyi gayet normal, başı da sağ kasığıma doğru aşağı dönmüştü ama kanala geçmemişti daha. Nts de sancım da çıkmadı. Doktorum 38+1 de tekrar gelmemi o zamana kadar hareketlerini kontrol etmemi söyledi. Normal istediğim için geldiğinde çatı muayenesi yapıcam dedi vee döndük evimize geldiikk ☺️ Daha çok yürümeye , merdiven inip çıkmaya, hurma yemeye başladım. Miniğim de o kadar hareketliydi ki yani artık bazen canımı yakıyordu kanala inmeye çalışıyor diye düşünüyodum çünkü baskı hissediyodum. Cumartesi gününden itibaren sık olmasa da hafif sancılarım vurmaya başladı ama başının hala sağ kasığımda olduğunu hissediyodum. Sancılar da baya aralıklıydı zaten günde 3-4 kez falan. Cumartesi gecesi baya hareketliydi hatta uyutmayacak kadar pazar günü de öyle ve sancılarım sanki biraz daha sıklaşıyo gibiydi artık kanala geçiyo heralde dedim🙈😀 Vee Pazar gecesi 12-1 gibi su gibi bişey geldi bi an da çok değildi ama pijamamı ıslattığını hissettim akıntı mı acaba dedim çünkü akıntılarım baya çoğalmıştı. Değiştim çamaşırlarımı yine ıslandı, 3 kez değişince artık su diye düşünüp doktoruma yazdım hemen hastaneye geç ntsye alsınlar alttan baksınlar beni arasınlar dediii ve eşim sahurunu yaptı çıktııkk 🥳 Hatta yolda eşim gececi çalıştığı için kaçta döneriz acaba uyuyabilcen mi muhabbeti falan yaptııkk derkeen vardık hastaneye 😇Hemen ntsye bağladılar 20 dk bir falan sancım çıktı 1 cm açıklık var ama bebek baskı yapıyo, sabah doktor gelene kadar takip edecez dedi. Uyumuşum o ara☺️ sabah doktor geldi hemen ultrasonla bakalım dediii ve bomba orda patladııı😀 minik yaramaz kordon dolamış 2 kat kanala inmek istiyo doğum başlamış ama kordondan inemiyo seni böyle eve gönderemem normal doğumda çok zor olur sezaryenle alalım dedi. Önemli olan pamuğumun sağlıklı doğmasıydı ve sezaryene karar verdiikk, saat 1:15 de falan ameliyathaneye indik belden iğne vuruldu orda biraz zorlandım iğneden çekindiğim için kastım kendimii canınızın yanmasını istemiyorsanız kesinlikle rahat olmaya çalışıınn. Ayaklarımdan bi sıcaklık derken zaten gitti o ara😀 13:28’de de pamuğumu gördüüm sesini duyduuumm Allahıımm anlatamıyoruumm nasıl bir duyguu nasıl bişey tarif edemiyoruum bambaşka çookk başka bişey. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻 Naçizane tavsiyem sezaryenden sonra biraz acı çekseniz de kalkmaya yürümeye çalışın, toparlanması daha kolay oluyo. Zaten minnoşu kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyosunuz🥰🥰 Sorularınız varsa cevaplayabilirim☺️
depsizoo Birgul Allah bağışlasın sağlıklı güzel ömürler versin ammavelakin bende doğurmak istiyorum artık zamanı gelsede doğursam çok merak ediyorum o hissi 🤭
Tebu Birgul ilk dogumunuzmu hangisi daha rahat oluyor acaba bnm ilki normal cok sancım oldum ama sonrası rahat sezaryana olurum diye cok korkuyorum
Kuzucccum Birgul Çok gecmıs olsun rabbim size bağışlasın çok güzel bır ömrü olur ıns miniğin 😘🐥🙏 bız de yolu yarıladık şimdiden heyecan korku başladı 🤷♀️🙈 bu gece 23.hafta olacağız
Birgul Tebu ilk doğumum bende normal istiyodum sonrası için korkmuyodum da pek yani canım yansa da sonrasında rahat olurum diyodum ama nasip böyleymiş. Şükür kolay toparlandım
Birgul Kuzucccum aminn inşallah teşekkür ederiizz🤲🏻🌸 tadını çıkartıınn hamişlikte farklı bi güzel ama kucağınıza alınca bambaşka bişey yaşayacaksınızz ☺️ Sağlıkla gelsin inşallah 🌸
baby_mama Ben de normal doğum çok istiyorum ama bebek kilosundan dolayı sezaryen olma ihtimali var, sağlıkla gelsin ama korkuyorum da. Sezaryen sonrası bebeğinizle ilgilenebildiniz mi, ağrı sızı süt gelme vs durumları nasıl oldu?
Birgul baby_mama ilk uyuşukluk gidince miyom da alındığı için çok sancım oldu ama ağrı kesici falan yapılınca hafifliyor tabii. İlgilendim şükür, göğsümü aldı ama sütüm hemen gelmedi mama verdiler şırıngayla göğsüm ağzındayken verdiler derken çektikçe geliyo. Hala daha çok fazla tam doyuracak kadar gelmedi emiyo ama mama da veriyorum sarılık olmasın diye.
Kuzucccum Birgul o hissi duyguyu çok merak edıyorum söylendığı gb oluyor mu insan sağlıkla ıns görürüz o günleri teşekkür ederım amin ıns hayırlısıyla alırız kucağımıza ❣️🙏
Sumfa Birgul Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün inşallah bizde bugün 36 olduk Sezeryan olucam ama korkuyorum ilk gebeliğim gerçekten gözümüzde büyüttüğümüz kadar mı 🤷♀️🥲
Birgul Sumfa bende hiç istemiyodum yani hep normal doğum odaklıydım ama korkulacak bişey yok bence. Yani biraz gayretli olunca toparlıyo insan biraz ağrılı sızılı oluyo tabikii ama minikle ilgilenirken unutuyosunuz☺️🌸