kedilianneee Guzelgun05 Amasyalıyım ama orada yaşamıyorum Gülbin hanımı önerebilirim SANa ablam ve yengem ona gidiyorlardı çok memnunduk.
Guzelgun05 kedilianneee o özel canım ona ayrıntılı için gittim çok iyi doktor evet banuhan şahine gidiyorum metin beye gidiyordum oda atandı
Merve055 Guzelgun05 bende amasyadayim cnm başta Hürrem Sultan hanıma gidiyordum o gidince yerine Sevim hanım geldi ona gitmeye başladım ama artık başka doktora gitmeyi düşünüyorum Mustafa boyaci yada Ruhi doğana ama istediğim zamanlarda randevu bulamıyorum hiç
Guzelgun05 Merve055 Mustafa boyacı dan herzaman bulabilirsin banuhan şahin de çok iyi canım tavsiye ederim
annesininpirensesi Guzelgun05 Banuhana iki cocugumda gittim ikisinin doktoruda banuhan cook iyidir ucuncuyede ona gidiyorum cok memnunum
Guzelgun05 Canım çok zor bulunuyor MHRS programini indir hergun takip et ben 24 unde gıdicem randevu bulamazsam dedim sabah erken gelirsen yardımcı oluruz dedi
Zezeeeyyldrm Guzelgun05 amasyalı değilim ama bende amasyada gidiyorum ben şuan asistanla devam ediyorum fadıl beyin
Nazmiye005 Guzelgun05 13 haftalık oldukk evet iyi kendisi olmadı zaman dilara hanım bakıp ilgililer baya