By_trhn 15-2 bizde 14-4 gittik ama göstermedi cinsiyeti bir ay beklicez ne yazık ki 😪 sırt ağrısı dışında iyi geçiyor benimde 🥰
Selocan59 Busra_gunyuzlu 14+5 gün ara ara kasılma oluyor kaşıkta karında başka birşey yok yeni yeni yemek yemeye başladım az da olsa yiyorum önceden hiç yiyemiyordum 52 kiloyla hamile kaldım şuan 50 kiloyum gün içerisinde 51 kiloyu buluyorum sabah aç karınla tartınca 50 kilo kilo almak istiyorum 🤣😂
Selocan59 Mutluluknedirkii kaç haftalıksın bende erkek hissediyordum geçen gün gittim henüz erken net bişey diyemem sadece tahmin dedi baktı kıza benziyor dedi önümüzdeki haftalar daha net olur dedi
Berfino vitruvius aynıyız desene kasımın 10 u doğumum öyle dendi Allah bı avazda kurtarsın bizi senin cinsiyetttttttt belli degl dimi cnm
vitruvius Berfino 10 kasım görünüyor benim de 💕 ayy çoo heyecanlı sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah 🌟 cinsiyet belli biziiim :erkek dedi doktorum.
Mhendsanne Mutluluknedirkii bende 13 +5 te gittim ama sanırım doktorun acelesi vardı incelemedi malesef ogrenemedik cinsiyetini 🙁
Eslihannnnn Hiç hamile gibi hissetmiyorum ama kocaman karnım var çok zayıf olunca 1. ayda bile çıktı, hiç hissetmedigimden ve belirti olmadığından pek hoşlanıyorum surekli kendimden aupheliyim
Mrvinci1759 Busra_gunyuzlu bugün 14 haftalık olduk canım🥰 4 kilo verdim bulantım olmadı ama yanmalarım çok fazlaydı doya doya yemek yemeyi özledim canım herşeyi istiyor çekiyor yiyince midem yanıyor hep genelde tuzlu ve ekşi istedi canım başlarda 11 haftalıkken gittiğimizde erkege benziyor dedi 16 haftada gelirsin dedi merakla bekliyorum cinsiyeti
Mutluluknedirkii Mhendsanne normal de söylemek istemiyorlar bana da göstermiyor falan dedi 2 hafta sonra çağıracaktı ısrar ettik eşimle öyle bakıp söyledi
Mrvinci1759 Mhendsanne 16 haftadan önce söylenenlere inanmıyorum nedense canım çevremde 3 kişiye erkek dediler 16 haftadan sonra kız olduklarını öğrendik 😀 en güzeli 16 haftayı beklemek hepsi de farklı doktor
Mhendsanne Mutluluknedirkii hayırlısı osun da merak ediyor insan birsuru güzel şey görüp alamıyorum 😁
nazmiyeee Busra_gunyuzlu 14+5 bulantılarım geçti sanırım 2 gündür hiç çıkarmadım inşallah geçmiştir onun dışında sürekli uykum var 😂 cinsiyetini göstermedi bacaklarını kapatmış
Aysenurctn32 Busra_gunyuzlu 15+1 olduk şuan için memnunum. Bazen sağ bacağımda kilitlenme oluyor yatakta dönerken bile kilitlendiğini hissedebiliyorum. Geceleri uyku tutmuyor yada çok sık uyanıyorum. Bazen bel ağrıları. Ama genel olarak bulantı olmadığı için memnunum. Onun için de hap kullanmasam halim harap aslında 😂 buna da şükür bebem sağlıklı olsun da gerisi geçiçi 😄