Mutluluknedirkii Busra_gunyuzlu 14+2 haftalık hamileyim ama ne bulantım ne aşermem var hamile gibi hissetmiyorum bile 😂
es353 Busra_gunyuzlu 14 +2 olduk %70kiz olacağını öğrendik bakalım 16. Haftada tekrar bakalım dedi 😊 arada mide bulantısı mide yanması oluyor 3 kilo aldım malesef
Busra_gunyuzlu @Biranne2 bende 11 cı haftama kadar cektım doktorum prılam dr verdı bana o anca gecırdı kılo bıle verdım suan 49 kg yım hala
Biranne2 Busra_gunyuzlu yaa çok zor gerçekten 😔 ben yine yiyorum ama normal yemek değil salata yerim kuru yemiş meyve falan böyle şeyler gerisi midemi etkiliyor çok Fena oluyorum
Selocan59 Mutluluknedirkii kaç haftalıksın bende erkek hissediyordum geçen gün gittim henüz erken net bişey diyemem sadece tahmin dedi baktı kıza benziyor dedi önümüzdeki haftalar daha net olur dedi
Busra_gunyuzlu @Mutluluknedirkii masallah bızımde erkek ben 11 hafta da ogrendım 🥰🙏 benımde az çıktı yanı bazen sertleşiyor ıcerde bı yerde mı toplanıyor artık oğlum bılmıuorum bazen ıcımde bısı yüzüyor gıbı 😂😂
Mutluluknedirkii Busra_gunyuzlu erkek gibi hissetmiyorum nedense kızmış gibi geliyor karnım çıkmadı basenlerimle kalçalarım çıktı sadece biraz
Busra_gunyuzlu @Biranne2 kendını zorlama zaten neyı alıyor sa mıden onu ye bende çok üzüldüm çok korktum beslenemıyor dıye ama o besınını alıyormuş durumu da sukur gayet ıyı suan sende üzülme 🙏🥰
Mutluluknedirkii Busra_gunyuzlu bacağı kapalıydı göstermedi çıkıntı var ama kordon da olabilir dedi biraz daha inceledi %90 erkek dedi ama bacak arasını açmadı sadece çıkıntı gördü yan pozisyondan
Berfino vitruvius aynıyız desene kasımın 10 u doğumum öyle dendi Allah bı avazda kurtarsın bizi senin cinsiyetttttttt belli degl dimi cnm