KkubraOz https://resimlink.com/yuklendi/00a49a85e85d7503e800a224684723d3/77c5f10aeb6ab3fb7fb57cd7a7c9c39b/ Benimde adetime 3 gün var dün ve bugün elimde ovulasyon var diye bi deneyim dedim bu şekilde çıktı ama umutlanmalımıyım bilemedim. Gebelik testi yapsam mı acaba yarın
Senagg KkubraOz merhabalar biraz eski bir post ama burda sadece sizin testlerin resmi açıldı. Benim de yarın veya cuma günü adet günüm. Ovulasyon yaptım dün ve bugün. dün silikti bugün koyulaşma oldu sizinki gibi? Gebelik oldu mu acaba sizin ?🙄
Enisermgl 42esra ben ovülasyon testiyle gebe olduğumu öğrendimmm Adetime 5 gün kala o kadar kırmızıydıkiiii yumurlamadannn daha kırmızydı
Ozgecomelek 42esra canım bildiğim kadarıyla hamilelik olması için yumurtlamada olduğu gibi c çizgisinden daha kirmizi olması lazim çizginin ama inşallah vardır 🤲
Elif9068 42esra canım ben de kandil sabahı ovülasyonla öğredim öğlende gebelik testi yaptım yetmedi ertesi sabah yine yaptım sonuş net pozitiftif 🙈
Emregizem 42esra olabilir kuzum adetin geçince gene yap test bende Ovülasyonla öğrendim onyüzden söylüyorum
42esra deletedmom2014 ne güzel bende daha 4 gün var bu test yapayım dedim dayanamadım o erken testen yapmadım bekleyim birkaç gün daha belki çıkar
42esra deletedmom2014 umudumu yitirmeyim yani öylemi diyorsunuz. Kaset test yapınca yoktur heralde dedim