Prenses_Prens Gulten_1996 aslında gördük ayağını açtı falan ama içimdeki histen dolayı mi bilmiyorum inanamiyorum hayırlı ve sağlıklı olması en önemlisi tabiki ama bir kızım var hep kız hissediyorum
Prenses_Prens Kbra_em ayrintiliyi nerde ve ne kadara yaptırdınız acaba bizide yönlendirdi en son gittiğimizde
Prenses_Prens GayeOrhan bunu bende duydum ama yüzde bir milyon emin değilse dememesi lazım bence bir dahaki kontrol ne olacak bakalım
GayeOrhan Prenses_Prens 13 haftalikdm bn o zmaan o yüzden çok kaptrmadim 18 de de erkek olduğunu öğrendim şuan 24 haftaligim hala doktira gitmedim umarım cinsiyeti aynıdr azda olsa alışveriş yaptık cnku tabi ki sağlıklı hayırlı olsin ds
GizeMustafa Hmyracan kesinlikle . Defalarca bile anlatır asla moralini bozmaz .çok pozitif bir insan .perinatolog olduğu içinde tercih etmiştim
Prenses_Prens Kbra_em internette ayrıntılı ultrason fiyatları yazdım baktım çok cıktı ne kadar bilginiz var mı ben kızımda grandmedikalde yapıldı diye biliyorum hatırlamıyorum da
Kbra_em Prenses_Prens bizde 22+6 gidicez çünki yasaklar falan girdi ertelendi normalde 21+5 giricektik yani bugundü ama değişti haftaya persembe gidicez
Sose Prenses_Prens grand medikal.. Başka hastane kalmadı Malesef manisada ya şehir yada grand 😂 eskiden vatan vardı gediz vardı şimdi yok.. Manisanın güzel bir hastaneye daha ihtiyacı var
GizeMustafa Prenses_Prens Evet özel kliniğini var Gediz tıp ın karşısında.. eşim ücret öderken ben oğlumla ilgileniyordum canım duymadım tam olarak o yüzden ne desem yalan olur
Prenses_Prens Kbra_em hangi doktora gitmeye karar verdiniz acaba uğur beye devam mı ediyorsunuz yoksa başka doktora mı geçiş yaptınız burada konusmustuk da biz karar veremedin perşembe nahit ataya gidiyoruz nasipse