Hmyracan GizeMustafa çok güler yüzlü bir doktor. Ve her sorumuzu sabırla yanıtlıyor. Muayenede de her şeyi açıklıyor. Bilgisi tecrübesi zaten belli. Yardımcı doçent. Aynı zamanda perinatolog. O yüzden güvenim tam kendisine.
GizeMustafa Hmyracan kesinlikle . Defalarca bile anlatır asla moralini bozmaz .çok pozitif bir insan .perinatolog olduğu içinde tercih etmiştim
GizeMustafa Prenses_Prens Evet özel kliniğini var Gediz tıp ın karşısında.. eşim ücret öderken ben oğlumla ilgileniyordum canım duymadım tam olarak o yüzden ne desem yalan olur
Petyynut Prenses_Prens Yasemin hanım’ın şu an ücreti 270, bir paralı bir parasız kontrol hakkınız oluyor örneğin dün ücret verdik ama 10-15 gün içinde tekrar gittiğimde ücret vermiyorum
Sose Prenses_Prens bende ilk ona gittim.. 1 düşüğümün olmasına rağmen tekrar 5 haftalık hamileyken kesenin içi dolumu boşmu doğru düzgün bakmadı bile. Ve sabah 8de sıra aldık ben içeriye saat 12.15 te girdim.. Girmemizle çıkmamız bir oldu 10 dk bile durmadık içerde. Sonra şehir hastanesi serdar ermana gittim. Detaylı bi şekilde yolk kesesini herşeyi gösterdi anlattı. 1 düşükten sonra bunu yapma bari zaten içim içimi yiyordu tekrar aynı şeyi yaşamaktan ama Malesef kestirip attı. Zaten randevusu ful doludu. Tekrar gitmedim bir daha. Şimdi ömer dündara gidiyoruz. Son 17 günümüz kaldı. Ve çok memnunum..
Prenses_Prens Uğur sözene gidip cinsiyette yanılan var mı aramızda bizim 3 aylıkken yüzde seksen erkek dedi sonra 4 aylıkken yüzde bir milyon erkek dedi gördük falan herseyini ama ben yinede inanamiyorum değişir diyen çok oluyir yanılıyor diyen de
Gulten_1996 Prenses_Prens bana 10+6 da %80 erkek dedi 17+3 te şehir hastanesine gittim o da erkek dedi. Yanılmamış yani
GayeOrhan Prenses_Prens bana önce kıza benziyor dedi ama Emrah Akkaya 100 de 100 erkek dedi çevremdeki çoğu insan çok iyi ama cinsiyeti hep yanlış biliyor demişti bwnde de yanıldı
Kbra_em Prenses_Prens ilk gebeliğimde erkek dedi ve öylede oldu. Şimdi 2.gebeliğim 12 ve 16da kız 20de erkek dedi ayrıntılıyı bekliyoruz bakalım hayırlısı
Sose Prenses_Prens grand medikal.. Başka hastane kalmadı Malesef manisada ya şehir yada grand 😂 eskiden vatan vardı gediz vardı şimdi yok.. Manisanın güzel bir hastaneye daha ihtiyacı var
Prenses_Prens Gulten_1996 aslında gördük ayağını açtı falan ama içimdeki histen dolayı mi bilmiyorum inanamiyorum hayırlı ve sağlıklı olması en önemlisi tabiki ama bir kızım var hep kız hissediyorum
Prenses_Prens GayeOrhan bunu bende duydum ama yüzde bir milyon emin değilse dememesi lazım bence bir dahaki kontrol ne olacak bakalım
Prenses_Prens Kbra_em ayrintiliyi nerde ve ne kadara yaptırdınız acaba bizide yönlendirdi en son gittiğimizde