Prenses_Prens Hmyracan 2016 yılında grandmedikal hastanesisindeydi şuan bir kliniği var ücret olarak biraz daha farklı o zama 1100 tl ye doğum olmuştu şuan bilmiyorum
Hmyracan Bebek4545 evet biraz var. Hem kendimiz hem de bebeğimiz için daha çok dikkat etmeliyiz. Sözde yasak var ama dışarıda bi ben yokum sanki. Herkes dışarda.
Hmyracan Bebek4545 ben de yürüyüş yapmak istiyorum. Evde çok hareketsiz kaldık. Doğum açısından da yürümek iyi olur ama herkes dışarda olduğu için çıkmıyorum. Bazen gece 12 den sonra eşimle sitenin bahçesini turluyoruz bi kaç defa.
Hmyracan Bebek4545 ben de anlamıyorum gerçekten. Virüs bitsin istiyoruz hepimiz ama bunun için herkes aynı çabayı göstermiyor malesef.
annesininmelegi41 Gulten_1996 manisa postları görürsem dayanamam🥲 güzel Akhisar’ım güzel Yunus Emrem 🥲
Hmyracan Bebek4545 ama siirtte oturuyorum normalde. Öğretmenim. Doğum iznine ayrıldım. Manisa merkezde kayınvalidemlerdeyim şimdi.
GizeMustafa Hmyracan 2019 da oğlumda da yasemin hanıma gitmiştim . O zaman 2250 ödemiştik sanırım şuan ki ücreti sormadım