EceZ Merhaba 18. Haftamdayım. Çok nadir göbek deliğimin altında pıt pıt bişeyler oluyor. Tam anlayamıyorum ama baloncuk gibi bir his. Yattığımda oluyor. Bebek hareketi mi ? Daha net ne zaman hissederim ???
Gulten_1996 EceZ Evettttt😍😍😍😍 kendimden biliyorum 18+2 yim özellikle sırt üstü yatınca çok hareketleniyor😍
Meless EceZ bende 19.haftamdayım pıt pıt hissediyorum bazen çok nadir sert vuruyor dışardan gördüm 2 kez. Sanırsam bu tam netlik 21-22.haftalarda gelcek😍
esmerrmm EceZ canim 1 tane cikolata yiyip su ic ve sessiz bir yerde uzan kendini dinle bi süre sonra bebek hareket etmeye baslıycak ve hissediceksin o hissi alinca artik her uzandiginda tecruben oldugu icin hissediyorsun 😊
Gamzeli63_anne Gulten_1996 Allh bütün çocuk isteyen bayanların kucağını doldursun insallh hamile olanlara çok sglikli bir doğum geçirmeyi nasip etsin doğum yapanlara da bebisleri ile yuvalrinda mutlu huzurlu sağlıklı hayat geçirmeleri dileğiyle insallh
EceZ Kelebeeek normalde doktorum 22. Haftada hissedilir dedi bana. Zayıf olduğun için belki bu arlar hissedebilirsin demişti . Hiç endişelenme
EceZ Kelebeeek normalde doktorum 22. Haftada hissedilir dedi bana. Zayıf olduğun için belki bu arlar hissedebilirsin demişti . Hiç endişelenme
Bibebisgordumsanki EceZ Ayy pitirdadi mi 😅 çok hoş hisler demi hele iyice anlamaya başlayın her dakika yatıp hissetmek isteyeceksiniz
esmerrmm EceZ oy masallah 😄 her hissetmek istediginde uzan canim cikolata yemenede gerek yok hissedersin zaten artık ogrendin 🥰