DrElf ikizgebe bide şey sorayım doğum sonrası bebek için fazla bişey getirmeye gerek yok hastane temin ediyor diye okudum bir yerde . Neler getirmeye gerek yok acaba , anne bebek çantası mi ne oluyormus . Ona göre hazırlayım çantamı :)
ikizgebe DrElf yani bence aklınıza gelenleri getirin bakım çantasında kıyafet falan oluyo ama ben normal zamanda doğsalardı yıkanmadığı için giydirmek istemezdim. Burun aspiratörü , ıslak mendil , şampuan , losyon, pişik kremi falan oluyo içinde
DrElf ikizgebe bide şey sorayım Ahmet bey in muayene ve sezeryan ücreti ne kadardı ? Gerçi ikiz olunca farklı olur sanırım ama
ikizgebe DrElf ikizde fark etmiyor.muayene ücreti normalde kaç tam bilmiyorum ben sağlıkçı indirimiyle 250 civarı veriyodum 275 sanırım normalde. Ben martta genel anestezili 8170 gibi bişey verdim am indirim gelmiş diye duydum doğruluğunu bilmiyorum
DrElf ikizgebe bir kaç haftaya gitmeyi düşünüyorum bende muayeneye ordan net öğrenirim inslalah :) çok teşekkür ederim
ikizgebe DrElf bunlarla ilgilenen bi bayan var o bütün detayları anlatır , isterseniz servisi falan gezdiriyo
DrElf ikizgebe evet :) hekimim ben . Hekime doğum ve muayeneler ücretsiz diye öğrendik ama emin olamadım ben . Siz ne iş yapıyorsunuz
DrElf ikizgebe forumda Ahmet bey e giden birisini bulamamıştım en azından fikir alayım birinden diye düşünüyordum . Çok iyi oldu konuşmamız içim rahatladı :)
ikizgebe DrElf biz çok memnun kaldık ahmet beyde doğum yapan bi kaç arkadaşım daha var onlarda çok memnun inşallah sizin içinde öyle olur 🙏🏼
Arzu3981 Duygus97 rahim ağzı hamileliğin sonlarına doğru kendiliğinden kısalmaya başlıyor hatta bazı dr lar 32 den sonra rahim ağzı uzunluğunu ölçmeyi bırakıyorlar. Benimde 21. Haftamdan itibaren rahim ağzı kısalığım vardı hatta 32 de gittiğimde dr rahim ağzımın ince olduğunu söyledi normalde progestan kullanıyordum 32 de kesicekti ama 36 ya kadar devam ediyoruz şu an 35 haftalık olduk. Sizde içinizi ferah tutun dr unuz ilaç verdiyse düzenli kullanın kendinizi çok yormayın temizlik vs ile sağlıcakla gelsin bebişiniz.
Duygus97 Arzu3981 ben 37 haftalık oldum bile simdi sağlıcakla doğmasını bekliyoruz 🤗 Amin hepimizinki inşallah 🤲🏻