YuvarlanamayanPandaa Kestanesekeri kaç oldul bilmiyorum 😂 17+5 mi 17 mi geç döllemme falan diyorlar da 😂😂 kızımız geliyor inşallahhh bizimde 💐
Leyla04 Niloya02 aynıyız 13 haftalıkken %80 kız dedi doktorumuz ama uyuyordu arkasını dönmüştü bayramdan sonra net öğrenicez inşallah 🌺
_ilknurr_ 15+4′deyız bızde :) doktorumuz ıkılı taramada erkek dedı net sekılde ama net olarak 16 haftadan sonra bakıcaz demıstı 🥰 gercı erkek dendıyse kıza donme oranı cok düşükmüş :) bu arada ekım genellıkle erkek sanırım :)
Happy-41 Bizde 15 haftalik olduk bugün ikili taramada kıza benziyor demişti doktorum ilerleyen haftalarda netleştiririz dedi sağlıklı olsun hayırlısı olsun💓
tatlican28 Eylul_53 bende kız istiyorum canım inşallah hayırlısıyla önce sağlık ama oğlum var inşallah kızsa o duyguyu da yaşamayı çok isterim bakalım 😍
Gnc824 Kestanesekeri 19+1 olduk kızımız olacak 💚🤩 inşallah değişmez net dedi ama doktor yine de insan burdakileri okuyunca tereddüt ediyor🤭
hiraselesra Gunerssvvl allah bizide nasip etseydi birer tane ogluş güzelim haa sağlıklı sıhhatli versin kalbimize gore versin tabiki oncelikle guzelim ama isterdim kii bi oglum olsun babasi ile berbere gonderim ama nasip degilmis doktorum emin degildi ama kiza benzettim dedi