alininannesiii Esraadem ben Venüs jilet kullanıyorum canım ondan al hem kesmiyor diğer jiletler gibi kanatmıyor güzel alıyor resmini de bırakıyorum buraya
Alizel Berfininannesi elektrikli epilasyon aletlerindeki jilet gibi başlık ile alıyorum ben. Kesme şansı onda yok gibi.
Berfininannesi Alizel Bende de epilasyon aleti var ama jilet gibi olan tarafı yoktu içinde sadece çekilen var o da çok acıtıyo
Plnpln Esraadem Venüs’ün birbirinden farklı serileri de var trenyoldan bakabilirsin Venüs serisi yazıp Venüs ekonomik olarak yüksek gelebilir bı jilet sonuçta diye ama çok uzun ömürlü oluyor kullanımı.
Astrotuba Esraadem jel başlıklılar pahalı ama normal başlıklı 3 bıçaklılar da çok iyi ben jel kısmını zaten genital bölgede uygulamıyordum
shinemuu Esraadem Tek bıçaklı jiletlerden kullanma. Venüsün 3 bıçaklı kullan atları va onlardan alabilirsin. Fiyatları biraz yüksek ama özellikle 5 bıçaklı olanlar daha iyi. Bıçak sayısı arttıkça tahriş azalıyor kullanımı da daha kolay oluyor. Kanama olmuyor.
Busecnr40 Esraadem ya son aylar neden agda yasak diyolar ben artik gobekten hic bsey goremiyorum ailemde yanimda degil yardim edecek kimse de yok mecbur agdaya gitmem lazim diye dusunuyodum smdi korktum 🥺
Selcan- Busecnr40 ya caninin daha fazla yandgini soyluyorlar kasilmalarin arttigini aci esigin yuksekse br problem olmayacagni soyleyende var bnde blemyorm kuaforlerde kapali nasl olcak blmyorm kuaforde ki agda yapan kadinda 37 den sonra yapmayalm demisti
Semraa_0 Busecnr40 ben doktoruma sordum son aylarda erken doğumu tetikliyor diyorlar ağda için sıkıntı olur mu dedim hayır diye cevap verdi ne alaka falan dedi hatta
Selcan- Yenianne241 bnde jelli 5 bicakliyi kullaniyorm memnunum ama cikarken kasinti oluyor tek skntm bu😔
Umudumbitmedi Kbr_1903 niye konuşmayacakmışız merak etmiyosan girme konuya burda utanılacak bişey mi var doğanın kanunu kadınlar destek olup fikir veriyo birbirine neden rahatsz etti sizi anlamadım
mustafaveannesii Esraadem ya kanayan yarama parmak bastınız ben göbekten pek göremiyorum ya napcam böle🤦♀️
Astrotuba Esraadem ben de jilet kullanıyorum hep. Mümkünse ayna karsısında yere oturun aynadan bakarak alın ben öyle yapıyorum
Astrotuba Herkes venüs yazmış ben de tavsiye ediyorum kanama yapmıyor pürüzsüz yumuşak oluyor yıllardır kullanıyorum her bölgem için tabi dolardan dolayı çok fiyatları arttı indirimi görünce alıyorum