Zee88 nursena sağlık ocağından ücretsiz temin edebilirsin belki bi görüş istersen..Allah yardımcın olsun ama kullanmalısın..eskisi gibi doğal beslenemiypruz tüm yediklerimizde katkı maddesi var..
Zee88 nursena folik asitte cokfazla ödemeye gerek yok erhangi birini kullanabilirsin muhtemelen sana dr ek multivitaminli fln vermiştir..çokta gerek yok onlara bana vermişti midem bulanyo istmyorm dedim o zmn farketmez al bitanesini yeterki iç dedi
EbruHafsa nursena allah büyük canim ya fazla takma kafana böyle seyleri sanki herkes mi alabiliyor.. rabbim korur bebegini
Sbarut nursena folik asit kullanamıyorsanız bu durumda folik asit içeren besinleri tüketmeye özen gösterin bunlar tahıllı ekmekler, yumurta, fasulye, bezelye, yeşil yapraklı bitkiler, karnıbahar gibi..
Fulyax nursena aa cok yanlış bir düşünce bebeğin gelişimini saglıyo hataa doktoralar bebek yapmaya karar verdiginizde bile kullanin diyor icmemen kötü doktoruna sor eşini ikna etsin allah korusun ya 😐😐😐
Cereninanir deletedmom24 istanbulda 10 lira değil maalesef biz 2 hafta önce 40 liraya aldık. 40 lirada yoksa o bile fazla gelebilir. Bence siz gönderme imkanınız varsa gönderin dua alırsınız
nursena Kızlar eşimle çok kötü kavga ettik kardeşi yüzünden beni dövdü yatağın üzerindeydim yumuşak yer ama üzerime çıktı vurdu bişey olur mu acaba bebeğime çok korkuyorum kaldım öyle abisini aradım geldi konustu ama kafam şişti 😢😢
Esmakiral nursena yaa kıyamam allahım nasıl insanlar var .git darp raporu al ve şikayetçi ol.yoksa bu yaşadığını hayatın boyunca yaşarsın
Esmakiral nursena canım sen öyle bi adamla nasıl evlendin.öyle bi ailenin içine nasıl girdin.allah o insanları ıslah etsin akıl fikir versin
nursena Esmakiral ahh bi bilsem ailesi olmasa böyle değil ama ortalığı karıştırıyorlar çeken benim işte
nursena Esmakiral darp taporu alsam öğrense öldürür görümcem hastaneye getirdi dolap üstüme düştü dedim bıraktı gitti sabaha kadar bekleticekler tek başıma hastanedeyim