Gulsahh nursena maltepedeyim bende. Yani nasil irtibata geceriz blmiyorum ama yardimci olabilecegim bisey olursa olmak isterim mutlaka
Pamukoglum Eliffff Aa öylemi valla bende ilk defa duydum ve mutlu oldum arkadas temin edebilcek diye 😊
SinemGeer nursena normalde hamile kalmadan en geç 3 ay önce başlayın folik asite deniliyor. Eğer imkanınız yoksa dengeleyecek şeyler yiyin mesela yeşil mercimekli haşlayıp yiyin yumurta haşlamadık yiyin o şekilde takviye yapın sizde.
Hilaaall nursena önceden herşey dogalmış şimdi herşey bozuldu doktorunda bir bildigi var ki veriyor çok saçma düşünüyor eşiniz kusura bakmayin da
deletedmom6295 nursena yeşil yaptaklı sebzelereden de folik asit alabilirsiniz internetten folik asit kaynaklarını araştırın doğal yollarla alın
Belissima nursena yahu saçmalasın eşin. Bebeğin gerek beyin gerek sinir sistemi gelişimi için almak zorundasın. Hemde senin sağlığın için gerekli tüm dişlerin saçların tırnakların dökülsün mü istiyorsun :/
nursena Ben doğru düzgünde yiyemiyorum ki yaşadığımı bir ben birde allah bilir ailesiyle oturduğumuz için evde üç gmrümce hepsi birbirinden şeytan yemeğe çağırmazlar kapatırlar kapıları bende gidip yiyemiyorum onlar yokken yada gece bazen yiyorum yaşafıklarım gerçekten zor sizin için al beslen demesi kolay
Belissima nursena ayy içim parçalanıyor ya. Allahım ne kadar çok şükredecek şeyim var diyorum. Allah yardımcınız olsun gerçekten zor içinde bulunduğun durum :/
Esmakiral nursena canım sen öyle bi adamla nasıl evlendin.öyle bi ailenin içine nasıl girdin.allah o insanları ıslah etsin akıl fikir versin
nursena Belissima hemde çok o kadar bunaldım ki herkes haline şükretmeli gerçekten beterin beteri var işte çok dua edin benim için
nursena Mosimosi bana para hiç vermezki bişey olsa ondan istiyorum bende olsa zaten kendim gider alırım
nursena Burdan bir arkadaş ecem hanım sağolsun göndericek izmirden buraya kendi eşim düşünmezken iyi kalpli insanlar düşünüyor göndericek sağolsun eşim konuşmuyor bende daha tenezzül edemem psikolojik olarak çok yoruldum artık
Mosimosi nursena folik asit ilk aylarda kullanılıyor. Sonrasında kullanmanız gereken bir sürü ilaç olacak. Allah yardımcınız olsun ne diyim. Eşinize de Allah akıl fikir versin.
EbruHafsa nursena annen baban yakinin yokmu canim onlardan rica et ? Bende kullanmadim hic ama yediklerimden aldim hep o yüzden öyle tercih ettim... bebegimde saglikli ♥️
nursena EbruHafsa ailem uzakta zaten normalde paramı annem gönderir ihtiyacımı alı ama isteyemiyorum ki
EbruHafsa nursena allah büyük canim ya fazla takma kafana böyle seyleri sanki herkes mi alabiliyor.. rabbim korur bebegini