nursena Hangi şehirdesin bilemem de bak ben sana söylim bi.Bende kullandım 3 ay sonra 13. Haftada doktor bıraktırdı.Zaten 12-13 gibi bırakılıyor.Yarım kutu kalmıştı elimde ziyan olmasın diye düzenli gittiğim sağlık ocağındaki ebe hemşireye verdim.O da çok sevindi,alamayanlara biz böyle de veriyoruz dedi.
Ayrıca hastanedeki doktoruna ve sağlık ocağındakş doktoruna hemşireye anlat.Eşim almıyor böyle diyoe yapıyor,durumum yok de anlat.Doktorlara örnek ürün de geliyor.Yanlış anlama muhakkak onlarda ilaç oluyor bir şekilde temin ederler.
Bak 5. Ayımdayım şuan kullandığım başka vitaminler var.Bunları alamasan bile folikasiti temin etmen gerekiyor.30lusundan hepi topu alacağınız 3 ay 90 adet hap yani.
Hiç edemezsen doktorun söylediği pahalı ise,doktora söyle daha uygun fiyatlı bir folik asit önersin sana.30 hapı 50tl olan da var, 50 hapı 12tl olan da var mesela Folbiol.
Eskiden kocanın anası zamanında peynir peynirdi su suydu her şey temiz ve olması gerektiği gibiydi.Ananemin nedeni bilinmeyen 2 kaybı var,bu zaman olsa kaybetmezdi hiç doktor görmemiş ki cahillik bilgisizlik ve farklı şeyler.Şimdi gönül rahatlığıyla bir balık bile alamıyoruz.
Eşin bunları anlamazsa, sen doktorla filan konuş sana temin etsinler.