lovin4you eğer ilaç almıyorsa hurma aldırmayı dene, hurma folik asit açısından en zengin meyvedir. Canını da sıkma, Rabbim eğer isterse hiç bir ilaç olmadan sağlıklı bebek nasip eder, tevekkül et 🌸
Furkan35 lovin4you hurma yerse erken Doğum riski olur hatta o haftalarda düşük riski olur çünkü açılmayı kolaylaştırıyor. Ki hurma da ucuz bir şey değil
Heather nursena sağlık ocağı kaydınız var mı? Decavit i ücretsiz karşılıyor belki folik asidide karşılıyordur sağlık ocağı.
Merveozcelikcckl nursena canım sen yine bir kutu bitirmişsin ben onu da bitiremeden nerde oturuyorsun aynı ildeysek bende ki mi vereyim sana parası yoktur belki de ben kullanmadım bi sorun da olmadı
Meru nursena saglikocaklarindan ücretsiz isteyebilirsin ihmal etme bebeğine allah korusun ilerde birşey çıktı vicdan azabı çeken sen olursun ben yaşadım cunk8
Kizimveoglumm nursena bence kullanmalısın ben hamile iken doktorum bana da vermişti sigorta karşılamıyordu aldığım ilaçlar 150 tl idi ve ben almak istememiştim eşim zorla almıştı bebeğimiz için yani eşiniz almıyorsa siz alın derim
Furkan35 Kizimveoglumm kadının durumu yokmuş alacak. Eşi para vermiyorsa harçlık niyetine nasıl alsın ki 😔
nursena Furkan35 harçlık hiç vermiyor bazen annem bazrn kardeşim gönderiyor ama nereye kadar isteyebilirimki herşeyimi kendi ailem karşılıyor zaten
Janset2105 Folik asit öyle çok pahalı bir ilaç değil ki zaten hamile kalmadan önce bile başlanmasını öneriyorlar ama benim plansız olduğu için ben öğrendikten sonra kullanmaya başladım doktorlar ilk 3 ay kullanılması gerektiğini söylüyor. Bence bir şekilde alın ve kullanın faydaları bilimsel olarak kanıtlanıp açıklanmış çünkü
Furkan35 MerveGmss canım doktorum bana 16. Haftada bıraktırdı bırakınca da magnezyum, Demir ve Omega ya başlattı. 34+3 üz bunlara devam. Bir de ekstra vitamin almaya başladım bu hafta
FeriDEniz nursena sağlık ocağına gidip istesen? Ücretsiz veriyorlar. Ya da oradaki doktora yazdırıp ücretsiz alabilirsin eczaneden.