Teacher-mom Olgunlaşmış muzun bir faydası yok diyorlar bende yeşile yakın olanları tüketiyorum sizler nasıl yiyorsunuz bebeğe fayda sağlasın diye yiyorum yoksa 40 yıl aramam🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
Ozge98 Teacher-mom evet bende bunu öğrendiğimden beri olgunlaşmamış yiyorum tadı diğeri gibi olmuyor tabiki ama önemli olan bebeklerin sağlığı 👶🏻
Teacher-mom Hafissee işte onun faydası yokmuş 🍌resim yükledim bakabilirsin canım beslenme uzmanı bir arkadaşım muzu tam olgunlaşmamış tüketmemi söyledi vitamini daha fazlaymış https://resimyukle.link/i/oj59J
Sedagmlksz Teacher-mom ben genelde olgunlaşmış muzu tatlıda kullanıyorum rondodan geçirip içine bişeler katıp
Teacher-mom Sedagmlksz evet çok olgunlaşmıştı tatlı türlerinde kullanmak mantıklı fayda için olgunlaşmamış tüketilmeli☺️
Taze_gebe Teacher-mom ben muz çok yerdim yumuşak ve tatlı olunca dünyalar benim olurdu 😂gebelik şekeri çıktı onun etkisi oldu mu acaba çünkü börek çörek abanmamıştım😫
serenty_123 Teacher-mom tam olgunlaşmış planında şeker oranı çok yüksek diye okumuştum bende internette ne kadar doğru bilgi bilemiyorum bende yeşile çalan ları seviyorum tadı hoşuma gidiyor birde şekerden olabildiğince kaçmaya çalışıyorum oyuzden
tontirik @Teacher-mom evet öyleymiş. Olgunlaşmamış olan daha iyiymiş. Diğerinin hiç faydası yok denemez tabi ama açık sarı hatt yeşilli olanlar daha faydalıymış 🌸
Morvy Teacher-mom yeşil olanı çok daha sağlıklı çok yumuşamış olan ve sarı kahve olanın hiçbir faydası olmuyor
Beyzan Ben ilk defa duydum bu bilgiyi ekran resmi aldım ben de hep olgunlaşmış alırdım 🙄 Teşekkür ederim bilgi için @Teacher-mom
Pambix Teacher-mom Bende yeşile yakın olanı severim 😃no şekilde şeker oranı da dusuk olduğu için gebelik şekerinde de sıkıntı olmuyor