Nesli23 Mucizeyibeklemek ben 14 e girdim bu hafta kanamam vardı sonra lekelenmem bitmek bilmedi kendi doktorum kesti ilaçları bende ekstra bir doktora görüneyim dedim ama bakalım
Mucizeyibeklemek Nesli23 bu doktor perinatolog canim bende riskli gebeligim çok dikkatle özenle bakıyor ilgileniyor benim 1 tane evlat kaynım var 37 haftalik
Tezgyulkayi Eryaman hastanesinde bildiğiniz iyi bir doğum doktoru var mı kızlar? Ben yurtdışından geleceğim doğumu eryaman hastanesinde istiyorum ve doktorları araştırıyorum.
Eylul0652 Tezgyulkayi Tezgyulkayi nida hoca cok iyi biri ona gidebilirsiniz birde erkek doktor var bir tane ismini hatırlayamadım oda cok guzel acıklama yapıyor
Tezgyulkayi gullcannn eryaman hastanesine mi gidiyorsunu? Ben eryaman hastanesindeki kadın doğum doktorlarını araştırıyorum oraya gitmeyi düşünüyorum ama hangi doktor iyi bilmiyorum
gullcannn Tezgyulkayi Ben Etlik Lokman Hekim Hastanesine gidiyorum canım. Oradaki doktorları bilmiyorum etliktekini düşünürsen doktor adi verebilirim
gullcannn Eceecyln06 Canım eskiden askere de vardi. Birisi sordu gecenlerde forumda vardı dedim gitmis askere kalkti demisler ama tam bilmiyorum sor yinede sen. Hatta birçok kişi yazmış çoğu özel hastane askeriyeye kaldırıyormuş indirimlerini nedense
Lezginka gullcannn merhaba, yine ben 😊😊 hangi hastaneydi bu? Ben de hastane arayışına girdim😊 Edit Hastane ismini gördüm, tamamdır hemen bakıcam oraya ☺️
gullcannn Lezginka Bak canım indirimli polislere baya iyi Ankara da fiyatlar yüksek çünkü. Burası hem iyi hem polislere indirimli. Ankara ya gelirsen yardımcı olurum sana doktorumda çok iyi bir doktor. Yalnız bugünde açıklamadilar hee