Alizel Aselovgu hastane parası bir gece konaklama falan. Doktoru dışarıdan getiriyorsun. Doktor ücreti ayrı.
Ozgu_momy Alizel imkansız 4 ay önce bile sadece doğuma 9000 dediler , üstelik içerisinde topuk kanı ve işitme testi bile yoktu
Alizel Ozgu_momy ben arkadaşımdan öğrendim nisan başında doğum yaptı. Bu sadece ameliyathane ve hastanede kalma parası. Doktora ayrı ödediler.
gullcannn Seheremre 150 gibi birşey olması lazım canım. Polis eşi olduğum için indirimli ödüyorum. Oyüzden indirimsiz 150 diye hatırlıyorum.
Hsbsk 2minikannesi ben özel muayehaneye gidiyorum. Hastane ise sezeryan sadece dogum hrs 7 bin memorial 9 bin.
Seheremre gullcannn bnde polis esiyimde o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederim. Polislere muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar peki ,bnm sadece doğum olacak
Mucizeyibeklemek 2minikannesi tüp bebek hastasiyim ve başladığım doktorumdan aldim doğum paketini herşey içinde bebeğin ilk aşıları kontrolleri detaylı ultrason muaneler doğum 14.000 tl ye anlaştım memorail hastanesi😊
gullcannn Seheremre 4500 gibi bir rakam ama doğum temmuzdan sonra olacaksa temmuzda az bir zam gelecekmis o da çok etkilemez. Muayenede %10 doğumda %15 indirim. Muayene 136 ya denk geliyordu canım. Çoğu hastaneye göre rakamlar iyi normalde ve sezeryanda fiyat degismiyor. Fotoğraf cekimi var doğumda ve esiniz bebekle bulustugunda falan refakatci bebegin ilk muayenesi vs hepsi içinde bu fiyatin. Birde giderseniz doktor önerim Elif Terzi ya da Hatice hanım. Ben Elif hanima gidiyorum
Lezginka gullcannn merhaba, yine ben 😊😊 hangi hastaneydi bu? Ben de hastane arayışına girdim😊 Edit Hastane ismini gördüm, tamamdır hemen bakıcam oraya ☺️
MDT 2minikannesi ben zahide küçükten doğum paketi almıştım kasım ya da Aralık ayıydı. 8.750 TL her şey içinde. Doğum da koru hastanesinde.
Nesli23 Mucizeyibeklemek ben 14 e girdim bu hafta kanamam vardı sonra lekelenmem bitmek bilmedi kendi doktorum kesti ilaçları bende ekstra bir doktora görüneyim dedim ama bakalım