(Cildim kuru ve lekeli +hamileyim)
Solante pigmenta ve solante pregna kullanıp lekelerim artti diyenler var bizzat tanıdığım. Yanlış mi kullandilar yoksa krem balon mu bilemiyorum. Alacaktim vazgectim. Siz de ona gore arastirirsiniz.
Dermoskin urunlerini severim. Pigmentyl var 50 faktörlü ve leke acma ozelligi de var ama agzima tadı geldigi için hamilelik sonrasinda devam etmeye karar verdim. Olumlu yorumlar okudum çok. Kokusu formülü ağır.
Bioderma photoderm mineral.(fizikî bariyerli) Yüzde beyazlık yapiyor ve biraz kurutuyor mineral olduğu icin. Avucuma dağıtıp yüzüme tum avcumla dokunarak sürüyorum. Nemlendirici uzerine ovarak sürülunce daha az beyazlik birakiyor. Hamilelikte guvenli oldugu ve tam bariyere ihtiyac duydugum icin aldim. Hic yaglanma, sivilce, irritasyon yapmadi. kana geçmiyor. Benim beklentlerimi karşıladı. Üzerine makyaj yapilamaz. Işe gidilmez. Ama ev, sokak, market, doga, plaj… bunlarda okey.
Çocuk ürünü bile olsa vücut için olanlari asla yüzünüze surmeyin. Ben sıkışıp sürmüştüm birkac gunde 5 yil eskitti cildimi. Aylar sürdü
düzeltmem.