Redpepper Ben doktorumun önerisiyle solante pregna aldım. Hamilelere özel bir içeriği var, hatta şöyle ki sürdüğümde cildimde pürüzsüz bi görüntü veriyor gerçekten bayıldım bundan sonraki ürünüm budur benim
pamukkizimm İki yıldır solante pigmenta kullanıyordum şuan da solante pregna hamileler için olanına geçtim çok memnunum 👍🏻
selinaren Eynur_2147 pamukkizimm bende solenta almayı düşünüyorum .ama sadece yüz İçin mi ?bütün vücuda uygulayabiliyor muyuz?
ozgei Aylinak1n yüz için bioderma photoderm mineral filtreli 50 faktörlü sprey, vücut için solante pregna ☺️
Merw Aylinak1n merhaba solantenin hamilelere özel güneş kremi var deneyebilirsin ben aynı markanın cilt tipime uygun olan kremini aldım
berba87 AysegulAkdag ürünün normalde bende orjinali vardı zaten france yazan yerde frapance yazıyordu ürün seri barkod no olur ondan yoktu şişe kapağı bile normalde düzdür ondada farklılık vardır ürünü elince alınca ben çakmayım diyordu zaten iade ettim ben zaten satıcıyı kaldırmışlar ama ürün alınca dikkat edin arada çıkıyor böyle ben sırf bu yüzden eczaneden gittim aldım
AysegulAkdag berba87 Anladim ben yvesrocher kulllaniyordum 30 ml 100 tl kadar falan avene aldim ama memnun kalmadim. Tekrar yvesrochere devam.
HakunaMatata Aylinak1n ben de İzmir’de yaşıyorum. Arkadaşlarımın ve dermatoloğumun da önerisiyle geveliğimin başından beri Solante Pregna kullanıyorum. Çok memnunum.
kbrklc34- @Aylinak1n ben de yıllardır sebamed kullanıyorum çok memnunum ama değiştirmem gerekir mi acaba hamilelik döneminde🙄
Aylinak1n kbrklc34- doktora sormakta fayda var daha önce hiç bi ürününü kullanmadım içeriği ne denli uygun ya da temizdir fikrim yok 🙈
Annebebekkk berba87 insan güvenemiyor işte çin malı ürünleri o şekil getirip satıyorlar çoğu kişi anlamıyo bile
Kubraltepe Aylinak1n canım kesinlikle Mustela kullan ben eczacı teknisyeniyim bende hep onu kullanıyorum
Merve312021 Wishuponastar Aylinak1n Solante pregna bugün aldım trendyoldan aldım orjinal ürün olmasına dikkat edin , hamilelerin kullanabileceği en kaliteli ürün ve cilt lekelerine karşı da etkili diye belirtiliyor
Miniklerinogretmeni Aylinak1n ücreti sorun değil ise avene ve bioderma var çok kaliteli ürünler zatem bilen bilir fiyatları biraz pahalı ama doktorların önerdiği bunlar genelde diğerleri ucuz ve pek de işe yaramaz bunlardan çok memnunum yıllardır kullanırım. Avene özellikle tüm ürünleri var cilt tipinize göre alabilirsiniz.