dygn AylinCk muz, kaşar, hergun ceviz, tahin pekmez karisimi, ve et tuketimi.. brz da tatliya duskunlugum vardi acikcasi Suan bebegim haftasindan önde gidiyor
AylinCk dygn sağlıkla kucağına al canım bende ay sonu doktora gidecem bakalım ne kadar olmuş öğreneceğim 25 haftalık şuan
Berrinsahinn Elif5361 ben de aynı durumdayım sürekli doğdugunu büyüdüğünü hayal ediyoem yüzü gözü kime benzer nasıl olur acaba diye Allahım o günleri göstersin hayırlısı ile 🤣benimde 3 ağustos görünüyor ama 40 haftaya kdr beklemeyebilir diye temmuz sonu dedim.seninle aynıyız o zaman 😄😄😄
Elif5361 Berrinsahinn inan bende öyleyim sürekli takvime felan bakıyorum gün sayıyorum 😂henüz beşik puset almadım eşyalar yıkanmadı hastane çantası ev temizliği derken kafamda kuruyorum 🤣
Berrinsahinn Elif5361 ben de kıyafetini fln aldm bebek arabası puseti de yasak kalkınca alacgz.daha kıyafetleri bende hazırlamadm hastane doğum çantası fln hazırlamadım daha çok iş var ama onları yapacgm için bile çok heyecanlıyım.senin de mi ilk bebeğin cnım
Kykcirem Livanur22 AA öyle mi canım valla bilmiyorum ama Bi yerde okumuştum 16. Haftada genelde 130 gr 14 cm oluyormuş normaldir bence
BuglemveMucizeninAnnesi Hazalalp11 doktorumuz normal olduğunu söyledi. Önemli olan doğuma yakın olan zamanlardaki kg zaten. Ablası 4290 kg doğmuştu. Üstelik 9 ayda 9 kg almıştım. Bu da inş ablasına çeker.