Merguse Pelin__1 merhaba özellikle yediniz dikkat ettiniz bişey varmıydı bebeğiniz haftasına göre biraz daha iri sanki 😁
Pelin__1 Merguse Sağlıklı besleniyorum tatlı, hamur işi, paketli gıda vs tüketmemeye çalışıyorum. Şeker de çıkmadı. Her gün 2 bardak süt, yumurta, ceviz, muz yiyorum mutlaka.. 8_9 gün önden gidiyor ama bence genetik ben 4400gr 58cm doğmuşum 😁
Elif5361 Berrinsahinn Yaaa çok güzel tesadüf ☺️Sağ salim bide hayırlısıyla kucağımıza alsak ☺️Tahmini doğum ne zaman
Berrinsahinn Elif5361 7 aylıgım şuan.temmuz sonu gibi görünüyor senin ki ne zaman .inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucagımıza almak nasip olsun
Sibelrx miniya Zeep kiz veya erkek degisiyo olabilir belki benim oglum 3.650 dogmustu 42 haftalik milletin 38 haftada o kiloda olabilid yani
HafizeFatih teachervera 29+5 ilken gitmiştim 1500 dedi doktor şuan 31+1deyiz 21 Mayıs’ta randevum var bakalım kaç olmuş oğluşum yazarım buraya tekrar 🥰💙
Cerensnl teachervera bende en başlarda çok yedim tiksindim galiba bayadır yiyemiyordum pekmezin içine rondodan geçirdim attım her gün 1 kaşık yiyorum hem kan yapar pekmez hemde yiyebiliyorum böylelikle 😊
teachervera Cerensnl Bugün ceviz aldım bende robottan geçtim bari yiyemiyorum böyle bir şeylerin içinde alayım dedim ☺️
Esmer06 teachervera 32+2 deyken 2.300 grmdı simdi 33+1 günlük ne kadar olmuştur bilmiyorum sağlıklı olsunda
Elif5361 Berrinsahinn Ağustos 8 gibi dedi doktorum ama doğum bu belli olmaz nasip inşaAllah sağlıkla atlatalım ☺️Sabırsızlanıyorum az kaldı
Berrinsahinn Elif5361 ben de aynı durumdayım sürekli doğdugunu büyüdüğünü hayal ediyoem yüzü gözü kime benzer nasıl olur acaba diye Allahım o günleri göstersin hayırlısı ile 🤣benimde 3 ağustos görünüyor ama 40 haftaya kdr beklemeyebilir diye temmuz sonu dedim.seninle aynıyız o zaman 😄😄😄
Kykcirem Livanur22 AA öyle mi canım valla bilmiyorum ama Bi yerde okumuştum 16. Haftada genelde 130 gr 14 cm oluyormuş normaldir bence