HasanFatmazkanKara YelizMami bu programdan da baka bilirsin canim hem günlük takip etmiş olursun burda ayarlar kısmında son adet tarihini gir zaten gün gün gösteriyo senin haftan Çarşamba’dan Çarşamba ya artıyor
Aniakbulut Bende 32+0da calisabilir raporu aldm ama isyerimin evime uzakligi ve arabayla gidip gelmemden sebep 34+0da gidip calisamaz aldim.. direkt isyerine veriyorsun raporu onlar yapiyorlar tum islemleri
HasanFatmazkanKara SedaManavolu 31 hafta altı günlük hamilesin canim seninde haftan Çarşamba dan Çarşamba ya atıyor yarın 32 haftalık oluyorsun Doğum çalışamaz yada çalışabilir raporu alacaksan yarın günün
HasanFatmazkanKara HasanFatmazkanKara seninle aramızda tam bir hafta var benimde 32+6 yarın 33 oluyoruz ins
Sibelhamzaasaf HasanFatmazkanKara rapor almaya gittiğimiz de herhangi bişey istiyorlar mi özel yada devlet arasında fark var mi
HasanFatmazkanKara Sibelhamzaasaf yok ben özel e gidiyorum kontrollerime Doğum orda olacak zaten ama özel yada devlet fark etmiyor kendi doktoruna söyleyince zamanı gelip gelmediğine bakıyor sadece ekstra birşey de istemediler
Vldnrdnc 32+0 pazar gününe denk geliyor pazartesi alabilcem mecbur raporu Yani 32+1 olmuş olacak sorun çıkarırlar mı sizce
SyhnHtp Bende dün aldım çalışanilir raporunu 32+1 deyiz bizde. 3 hafta daha dayansam süper olur diyorum :)
Hfz42 Bende 32. Haftada raporu aldım insan kaynaklarına teslim ettim yalnız parayı ne zaman alabiliyoruz doğum yapılınca mi çünkü doktorum doğum öncesinin raporunu verdi şuan için