Eliffff SedaManavolu canım 32.haftanda gidiyorsun doktoruna.problem yoksa zaten soruyor sana nasıl düzenliyim diye.
Savciergoc SedaManavolu benim erken doğum riskim vardı canım 27.haftadan 30.haftaya kadar hastane de yattım çıkınca 32. Hafta da direk çalışamaz verdi doktorum
HasanFatmazkanKara Ben çalışamaz raporu aldım doktora söylüyorsun o zaten çalışabilirsin yada çalışamazsın diyor ona göre rapor düzenliyor
Elifzkan-Ball Bende çalısabılır aldım fakat 35. Haftadan sonra dayanamadım sıcak ayak şişliği daha fazla dayanamadım sağlıkçı oldugum için ayrıca zorlanıyordum 35. Haftada raporu çalışamaz yaptık
Mucizemibeklerken Elifzkan-Ball iyi günler ben de sağlıkçıyım çalışamaz sağlık raporunu 37+0 da mı yoksa 38+0 da mı alıyoruz acaba?
HasanFatmazkanKara YelizMami 32+1 de gittim hatta rapor alırken muhasebe de ki kız dün Alman gerekiyordu bir gün gecikmeli haberin olsun dedi
Sibelhamzaasaf HasanFatmazkanKara rapor almaya gittiğimiz de herhangi bişey istiyorlar mi özel yada devlet arasında fark var mi
HasanFatmazkanKara YelizMami bu program da zaten yazıyor ama siz bana son adet tarihinizi yazın ben size söyleyeyim