Kızlar 6da nişanım ve suyum geldi şimdi hastaneye gidiyorum dua edin kolay geçsin. Çok korkuyorum. 38+2gündeyim
Doğuma gidiyorum
Rabbim yardımcın olsun. Tez vakitte sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin😊
DemetCeylan allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz allah tek nefeste kurtarsın
Allah yardımcın olsun kuZum bir avazda Kurtul inşallah 🤲
Hayırla kucağına al inşallah Rabbim kolaylık versin 😇
DemetCeylan Allah yardımcın olsun bir avazda dogurursun inşallah 🙏
DemetCeylan ya ne güzrl allah bi avazda kurtarsın. Bişey sorabilir miyim? Suyunuzun ve nişanınızın 38 de gelmesi tesadüf mü yoksa özel olarak bişey yiyip içtiniz mi? Sorumun sebebi bnim normal doğum düşünmem ve normal doğum için illede 40/41 hafta beklemek istememem 🤗
DemetCeylan allah yardımcın olsun korkma hiçbişey olmuyor tecrübe ile sabit :) benişini hayal et geçiyor
NaimeYilmaz, Doğum Hikayeleri etiketini kaldırdı.
DemetCeylan Allahım yardımcın olsun aynı gündeyiz 🙈🙈
DemetCeylan ne güzel tam zamanında geliyor sevinin Allah yardımcınız olsun insallah
DemetCeylan allah yardımcın olsun canım tek avazda kurtul istersen
DemetCeylan Allah yardımcınız olsun tek avazda kurtarsın Rabbim 🙏🙏 sağlıkla kavuşun inşalah miniğinize ❤️
Allah yardımcın olsun sağlıklı kolay doğumların olsun inşallah 🙏😌
ilaydanurhavvat aynen bende bunu çok merak ediyorum yarın 38. Haftaya giricem normal doğum yapabiliyormuyum oni sorcaktimm
Aysegulflz Bende merak ediyorum onu da kız Doguma gitmiş cevap weremezki
DemetCeylan sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah🙏🏼
Allah sağlıklı kucağına almayi nasip etsin 😍
ilaydanurhavvat 38 erken bi hafta değil ki 36 haftada da suyunuz gelip normal doğum yapabilirsiniz. Benimde 38+2 de suyum ve nişanım geldi son aylarda aşırı hareketsiz olmama rağmen, bu sizin dışardan müdahale edebiliceğiniz bi durum değil 😊
DemetCeylan inşallah her şey güzel ve kolay geçer Allah kucagina almayı nasip etsin insallah