NeeSalman Dilaraa06 canım seni çok az emiyorsa mama verin şırınga veya kaşık biberonla. Kendini de sağ. Sağmazsan emmediği için sütün azalır hatta mastit bile olursun.
Polats Dilaraa06 Sizi emmiyor diye ac kalmasın kesinlikle mama takviyesi yapin . Ben kaşıkla mama vermiştim sut sagma makinesi alıp sagmistim ve kendim de emzirmistim . 10 gun sonra hersey düzene girdi ve sadece emzirdim.
Meryemkale Cilekkz-22 çok yanlış kesinlikle bunu yapmayın ve kimseyede tavsiye etmeyin ek gıdaya geçilince bile şekere çok çok dikkat edilmesi gerekirken yenidoğana bu gibi şeyler Allah korusun çok zararlı.
Karacam Dilaraa06 valla bir ay oldu uçlarım küçük diye alamıyor dedi ebe ezcanedenn üç aldık onunlada az emiyor çünkü hastenede şırınga ile mama verildi memeden onun gibi çok gelmiyor diye kabul etmiyor hala vermeye çalışıyorum ama almadı sağıp veriyorum be mamada kullanıyorum çok şükür sarılığı hiç olmadı
Dilaraa06 Karacam pompam yok bugün alıp sağmaya başlıycam çünkü o reddetdikçe sütümde gelmeyecek bu gidişle stres oldum iyice
AnnelikHayali Dilaraa06 bebek gerginliğinizi hisseder. O yüzden de reddediyor olabilir. İlk zamanlar hep temiz olun, parfüm, deodorant gibi sizin kokunuzu bastıracak kokulardan uzak durun. Emzik ve biberon var mı hayatınızda? Bunlar da meme reddi yapabilir.
Dilaraa06 AnnelikHayali yok canım emzik biberon kullanmıyorum doğduğu andan beri böyle ememiyor çok ağlıyo memeye verdiğimde
Karacam Dilaraa06 bnm ki de öyle doğdu andan beri almıyo biberon emzikle alakası yok zaten böyle şeylerin ilk te anneyi ya almıyo çocukların bazıları bazıları ilkte alıyo sonra almıyo her çocuk farklı açıkcası
Karacam Dilaraa06 alıp sağ bnm azaldı baya emmediği için sık sık sağmaya çalış ne kadar çok sağarsan okadar gelir bn mamada veriyorum mecbur sarılık olmasın o yüzden daha az sağmama sebep oldu ama başladım yine az sürelide olsa sık sağmaya
Dilaraa06 Karacam doğru gerçekten şimdi biberonla da denedim onu da sevmedi, yinede beni emmesi için çabalıyorum