Dilaraa06 Kızlar merhaba bugün doğum yaptım ama bebeğim emmiyor bi türlü ne memeyi ağzına verebiliyorum ne de sutu emiyo ben napixam
esraizmirli Dilaraa06 bende yaşadım aynısını göğüs ucu aldık eczaneden onunla emdi şuan normal emiyor artık alıştı sizde önce bir göğüs ucuyla deneyin sonra kendi göğsünüzüü verin elbet alışır
YagmurAnnesi Dilaraa06 bilen birinden destek alın göğüsün kahverengi kısmını da bebeğinizin ağzına vermeye çalışın. Sadece uç kısmını ememez. İnşallah emer pes etmeyin sakın
Oznur_parlakk Dilaraa06 burası happymom, sen bide happkids yükle, burda hamileler ordada doğum yapmış kızlarımızın yorumları var, aramalara yaz burda yazdığın gibi direk çıkar senin gibi bu sorular sorulmuştur ordada❤️
Yldz33--06 Dilaraa06 canım benim korkma eğer süt azsa da biraz mamayla desteklesin hemşireler zaten eve gidip bi duş alınca süt öyle bir iniyor ki hiç endişe etme. O zaman bebekte daha güzel tutacaktır memeyi rahat rahat emer. Ama biberon verme kuzuya şırıngayla mama verin maksat sarılık olmasın. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün miniğiniz 🍀
Ftmasanli Dilaraa06 endişelenmeyin bebeğim de öyleydi hastanede emmedi hiç 1 hafta emmedi süütm de vardı doktor uğraştı emmedi bebek hemşiresi de uğraştı yine emmedi Yâ Hâdi ismini okuyun emene kadar usanmadan fayadask olur inşallah Bn öyle başardım YouTube’dan bulabilirsiniz tam açıklamasını biraz zorlayıcı bi süreç ama illa ki emecek emin olun 😍
Annesionu-yer Dilaraa06 sıcak su tut göğüslerine. Süt gelmiyorsa memeden meme ucunu bebeğin ağzına dayayarak köşeden bi yerden şırıngayla mama verebilirsin. Bebek süt sanıp memeyi emmeye başlıyor. Bana ebe öyle yapmıştı. Sütün varsa bilemiyorum benimki süt olmadığından emmiyordu
Meryemkale Cilekkz-22 çok yanlış kesinlikle bunu yapmayın ve kimseyede tavsiye etmeyin ek gıdaya geçilince bile şekere çok çok dikkat edilmesi gerekirken yenidoğana bu gibi şeyler Allah korusun çok zararlı.
NeeSalman Dilaraa06 canım hayırlı olsun öncelikle. Bende oğlumda yaşadım aynı şeyi göğüs ucuyla tuttu. Bebedor’unkini kullanmıştım hatta. Biberonla mama veriyorsanız eğer biberonu da bırakın şırınga ya da kaşık biberonla besleyin. Biberonun kolaylığına alışırsa hiç emmez seni. Pes etme hiç sıkça ten tene temasta bulun. Uyurken tutturmaya çalış belki uyku haliyle emer.
Dilaraa06 NeeSalman biberon mama falan hiç vermedim daha emzirmeye uğraşıyorum tuttuğunda da sütü cekmiyo bi türlü
VeraVrea Dilaraa06 sütü şırıngaya cekip vermelisiniz iğne ucu olmadan. Mutlaka bu sekilde deneyin👍🏻 Biberon şu aşamada hiç alıştırılmamalı. Kaşıkla yudum yudum bırakmak da şırıngaya alternatif fakat şırınga daha steril. Her besleme zamanı yeni paket açarsınız