midekoruyucu SMMM123 😂😂😂😂😂😂 o zaman sizi serbest muhasebeci mali müşavir ilan ediyorum 😂 nerde görsem hatırlarım artık
Gizemburak35 Ilkayy evet darisi size ama bu zamanlarda da zaman gecmiyor 🥰 saglikla kavusmak icin cok sabirsizlaniyoruz napalim 🙏🙈🥰
benaslindayohum Ilkayy ogrendigimde 4 haftalikti hic gecmiyor büyümüyor diye soylenirdim detaylidan cikinca alisveris vs oyalanirken hizli geçti bi de problemliydik 25. Haftadan sonra hastaneye git gel derken 30 olmuşum 😂 ama bundan sonrası nasil gececek bilmiyorum
Nursel725 Ilkayy sorunlu hamilelik yaşamıyosanız herşey çok güzel 🥰ama sorunlu geçirenlerin allah yardımcısı olsun . Asıl onlara hiç zaman geçmiyodur. İlk zamanlarım 19. Haftaya kadar çok zordu . Zaman çakılıp kalıyodu sanki
Nursel725 Ilkayy çok tehlikeli zamanları atlatmışsın canım dikkat et kendine . Benimde tehlikenin geçmesi çok sürdü hep kanamalarım oldu . Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin bize 😊
havvaslan2907 Ilkayy bana ilk zamanlar öyle geliyordu zaman sanki hiç geçmiyo gibi şuan 32 haftalık oldu dönüp arkama baktığımda ne kadar çabuk geçmiş hiç bişey anlayamamışım diyorum 🥺