Ezgice0 Dilara8228 Keşke benim de zamanım hemen geçmiş olsa da ben de hayırlısıyla sabah doğuma gitseydim 😂 Rabbim yardımcınız olsun kolaylıkla sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi 😇💐
Dilara8228 Ezgice0 Sizde gidersiniz inşallah sağlıkla gelsinler zaman geçip gidiyor ❣☺ Amin inşallah hepimiz 🥰
Ilkayy miracinannesi1 benim düşük tehlikem var canım ondan hemen geçsin zaman kucağıma almak istiyorum
Mercimek26 Valla geçmiyor ya 34+6 olduk ama nasıl olduk. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde zaman bi durdu bidada akmadı 😂
sedasarikaya Ilkayy ben 4+5te öğrendim şuan 6+0 ve günler asla geçmiyor, kaplumbağa hızında resmen kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum 😅🤩
Nursel725 Ilkayy sorunlu hamilelik yaşamıyosanız herşey çok güzel 🥰ama sorunlu geçirenlerin allah yardımcısı olsun . Asıl onlara hiç zaman geçmiyodur. İlk zamanlarım 19. Haftaya kadar çok zordu . Zaman çakılıp kalıyodu sanki
mummy_mom Ilkayy 25teyiz şu ana kadar çok hızlı geçti.son 99 günümüz kaldı.ben zaman dursun istiyorum bakalım ne zaman duracak 😂😂
SMMM123 midekoruyucu İlahi 🤣 bende güldüm gece gece 🤣 anaokulu öğretmeniyim 😍🤣 hesap açabilmek için baya uğraştım nickname bulmak zor oldu eşim ve bnm vs harflerim eşimin baş harfini 3 kez yazdım 🤣 anca bunu alabildim ,🤣
midekoruyucu SMMM123 😂😂😂😂😂😂 o zaman sizi serbest muhasebeci mali müşavir ilan ediyorum 😂 nerde görsem hatırlarım artık