Bfduam [silindi] merhaba, benimde benzer ama ayırıcı olamıyor maalesef bu durum, tahmin ters olduğundan genelde tarif ettiğin gibi oluyor bende rutinimde. Yani hamilelik olsa anlayamam o ağrı hissinden
[silindi] Bfduam Benimde son ikidir böyle oluyor ilki yarım saate geçmişti bu sürüyor halaa.içerde bıçak var sanki böyle adetinde pıhtı varken zorlanma gibi
Gamzebrb Bfduam canım ben göğüslerim hassaslaşınca hamile olduğumu anlıyodum ama bazılarında bu adet belirtiside oluyo belli değil ki inşallah hamilesindir bi test yap yada kan ver
Bfduam Gamzebrb kuzum koskoca negatifi görünce irrite olmamak için bi ya sabır diyeyim bakalım, beş günüm var belki dayanamaz iki, üç gün sonra test yaparım:)
Gamzebrb Bfduam o zaman 5 gün daha bekle kız bide geç döllenme felan olursa çıkmaz üzülürsün ayy inşallah hamilesindir ya
Bfduam Gamzebrb aklın getirdi aynen dediğin gibi, de:) dayanabilen:) kendime eziyet olsun diye yaptım illa o tek çizgiyi görücem Dur sana atayım sence tek çizgi mi beş günüm var.
Gamzebrb Bfduam at bakıyım hele ya ama bazen hamileyken bile testte çıkmıyo bak ben 3 kez düşük yaptım 4. Ye hamileyim hamile olduğumu bildiğim halde testte hiç çıkmıyo kaç tane test yapmışımdır daha bi tane bile çift çizgi göremedim 😂