ikigozumuncicegii valla canım benim 3 kaybol oldu Temmuz 8 2018 evliliğim 3 yıl olucak hemen hemen ilkinde evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım boş gebelik dediler 2 aylıkken kürtaj oldum çok yıprandım 9 ay araya girdi sanırım tekrar hamile kaldım nisan 2019 da çok güzel ilerleyen gebeliğim dedim kalp atışını duydum bebeğim bu sefer benimle dedim 10+8 olarak kontrole gittiğim doktorumdan 8 haftalık kalbi durduğunu öğrendim dünyam başıma yıkılmıştı çok üzüldüm çok yıprandım ama yinede bi Ümit hep hamile kalabiliyorum diye ayaklanıyordum ondan da kürtaj oldum tekrar 8 ay girdi araya kasım 2019 tekrar hamile kalmışım ama kesinlikle hiç bi şekilde bu ay hamile kalırım demeden oldu haberim bile yoktu çokda erken öğrendim adetime 6 gün varken bide çalışıyordum çok kötüydüm izin aldım eve yürürken eczaneden ağrı kesici aldım ya dedim dur bi gebelik testi de alayım bi an aklıma girdi aldım eve gittim hemende yaptım çıkmaz gözü diye baktığım test bi baktım silik bi çizgi daha gözlerime inanamadım hemen eşime bitane daha almasını istedim hani dedim yalandır yanlıştır inanmadım tekrar eşim aldı yaptım oda öyle valla dedim hamileyim hemen hastaneye gittim iki kayıptan sonra ben genetik testi yaptırdım artık nedir sebebi için bi araştırmıştım öyle görünce direk doktorumun yannda bthcg yaptırdı 91 sonuçla gebesin dedi iğne başlamam gerekiyor ki genetik testim az bi pıhtı sonucum vardı iğne başlatırız demişti doktorum aldık iğnemizi 400 ml oksapar iğneyi sabah akşam vurmam lazım bide doktorum 2 günde bir de baktıralım kana artıcakmı dedi bizde baktırdık 190 çıktı iyi güzel dedi iğne kullandım 4 gün boyunca hafta gelirsin kontrole dedi gittim ne kese ne bişey erken öğrendiğim içinde tam bi ızdıraptı hadi şimdi keseyi bekle görmek için her hafta git gel yok görünmüyor ve doktorum şüphelendi dış gebelik mi diye bthcg baktır baktır dengesiz artışlar olunca bu sefer patolojiye bi parça gönderilmeli dış gebelik yeni ektopik gebelikmi değilmi kesinleştirmemiz lazım dediler kürtaj oldum gönderildi doktor acil verdirdi hafta ya alıcaz diye laboratuvarı bilgilendirdi ara bende çıkana kadar hep bi btcg baktırdımm Nasıl ilerliyor diye sonuç çıktı ektopik gebelik dediler dünyam başıma yıkıldı inanamadım ama bir önceki gebeliğim kadar kötü değildim sabır veriyor sanırım rabbim btgc bi anda yükseldi doktor düşürmemiz lazım dedi dış gebelik yaşayamaz asla dedi bi iğne vurdurdu ama çok ağrılı bi iğne çok kötü allahım yaşatmasn kimseye vurdum eve git çok kötü olursan gel hemen haftaya görüşelim dedi hafta girdi araya tekrar gittim ara ara ağrı oluyor az az leke oluyor ama şiddetli değil doktor soruyor yok bişey dedim şaşırdı tekrar iğne verdi ikinci defa aynı acı çok kötü hemşire vururken kıvrandım resmen o kadar yakıyor çünkü çok kötü olursan gel dedi tekrar eve gönderdi gittim 2.3 gün girdi araya yok ağrı var ama çok şiddetli değil dayandım 1 hafta sonra gittim ve btcg baktırdım sonra muane olucaktım ama sağ kasık karnım belim çok kötü şiddetlenmişti artık fakat ben yine iyiyim ayağına yatıyorum leke leke kan gelmesinden başka da bişey yok utrasyona baktı doktorum senin sıvı içte birikmiş iç kanama yaşıyorsun hemen acil ameliyat demesin mi hemde açık ameliyat şoka uğradım kan sonucum da 1 binlerdeyken 3binlere fırması korkuttu abar topar hemen ameliyata alındım sezeryan gibi açık ameliyat oldum çok sancılı çok kötü çok ağrılı bi süreç geçirdim moreller çok kötüydü çıktık hastaneden kontrole bi hafta sonda gelirsin diye eve gönderdiler gittim doktora 3 ay korun sonra gel rahim flmi çekilelim dedi aynısıda oldu gittim 3 ay sonra rahim flmi çekildim sağ tüp tıkalı çıktı soldan hamile kalmaya çalışıcaksın dedi açılmadı tüpün dedi yumurta takibi yapalım dedi başladık yumurta takibine 6 ay takip yaptım yumurta geliyor ama çatlamıyor bi sorun var dedim 4.5 ay bekledim hastanelere gitmedim belki olur diye olmadı 2021 Şubat ayında her zaman aklıma takılan tüpüm vardı açılmasını istiyordum laparoskopi istedim doktorumdan oldum şubatta ama yine açılmadı açılacak bi durumda değil dedi yumurta takibi dedi eşinin senin bi sorunun yok iyisiniz dedi tekrar başladık yumurta takibine yok olmayınca artık bıraktık araştırmaya gittim evraklarımı topladım heyete göndericez rapor için devlette aşılama önerdi 2 defa olunması lazım ki devlette tüp bebek şansın olsun diye omunla uğraşıyorum moralim felan hiç yok bebek yönünden gülmedi yüzüm yine diyorum Allah’a kaldı rabbim isterse olur 🤲🏻 Çok uzun oldu hakkınızı helal edin benimde başımdan böyle şeyler geçti 🥺🥺🥺