Evinttnc
ben şöyle anlatıyım kendimi 5 ağustos 2017 evlendim . İşte bu ağustosta 5.seneye gircez. İki sene korunduk biz . Ama ne ilaç ne başka bişey geri çekilme yöntemiyle . O esnada hiç bir gebelik olayı yaşamadım ne diş ne boş ne düşük . Bir buçuk senedir de olmayınca düştük hastane yollarına. Bendede hiç bişey çıkmadı eşimdede bişey çıkmadı . Sadece sol yumurtalıkta çikolata kisti var dendi . Bi ay gittiğimde prolaktın yüksek dediler distonex yazdı hemen düştü her ay gittiğim için bütün hormonlar normal çıkıyo Allah’a şükür en sonda rahim filmi çekindim . Ondada bişey çıkmadı geçti ilaç tüplerden . Ramazan’a denk geldiği için fazla değerlendiremedik . Ben zaten 25-26 günde bir hastalanıyorum 4 gün sürüyo . 6.günü hemen yumurtlama tarihi geliyo . Cuma adetim bitti pazartesi rahim filmi çekindm doktor bugün dinlen dedi çarşamba ilişki oldu Perşembe olmadı cuma ilişki oldu bu kadar . Ama ben öncelerinde ovulasyon takvimdeki tarihten hep bi gün önce yumurtlama oluyodu bende . Benim ümidim yok demem bundan sadece 2 gün ilişki olduğu için . Herşemiz allahtan rabbim inşşalah bi mucize veriri bize bu ay çifte bayram oluruz. Ben çok yoruldum gerçekten kendimde bir belirti aramktan . Kasığımmı ağrımadı sürekli uyuyamı kalmadım ne bilim göğüslermiş acımadı bıraktım herşeyi . Herşeyin hayırlısı gurban olduğum allahım vermiyceği hiçbişeyi düşündürmez miş .