Glmsr lavitaebella canım ahşap besik de bebek hareketlinince ayağa kalkıp düşme riski var o yüzden en fazla 9 ay kullanılıyor diyorlar ama park yatak 15 kg ya kadar taşıyormuş yani yaklaşık 3 yaşına kadar kullanılır
sss Gulkar indirim vardi canim 360 a aldim, lacivert ile gri arasi bi renk sanirim lacivert diye geciyor ama cok guzel rengi, yataksizken bile arakatinda olan tahtasi yatakli gibi imkanin varsa yakindan incele derim
Gulkar sss çok iyi ya nereden aldınız ki ben daha yeni sordum 500 dediler kahverengi ve turkuaz hoşuma gitti
sss Gulkar sunny baby siesta da cok guzel ve indirimde hep nette, sadece desen farki var bilgin olsun onada bakabilirsin, oyuncaklari falan hep ayni ;)
sss Gulkar internet siteside var canim ama satisi varmi bilmiyorum, benim oturdugum yerde magazasi var izmirde
Gulkar sss baktım ama açılmıyor ürünler sanırım mağazadan alınıyor çok iyi almışsınız güle güle kullanin
Duyguynrky Deryak baby&plus ultra lüks yatak aldım ben çok güzel e bebekten aldım fiyatıda uygun cibinlikli sallanma özellikli filan ve kaliteli