Aysecan Deryak e bebekten aldım joie cok guzel cok kullanıslı anakucagıda içinde müzikli titreşimli falan 600 tl
Glmsr Goncagp bende joie beğenmiştim ama ölçüleri çok küçük 65×95di sanirim ölçüleri büyük olsun diye önermişti herkes o yüzden kraft aldm
Goncagp Kubra_dmrr fiyatlar konusunda bilgi vermeniz mümkün mü yatak alanlar ne karara aldıklarını söylese keşke :)
Kubra_dmrr Goncagp tabi 3 çeşidi var 349 tl 449 tl 549 tl ben 349 olanı indirimle 320 ye aldım 60*120 boyutunda kapılardan rahatlıkla geçiyor pratik katlanıyor tavsiye ederim 😊
Denizpekdal Aysecan Ben de ondan almak istiyorum ama joie change rock park yatak mıydı aldığınız? Ben de onu sitede görüp çok beğendim ama tabii görmeden almaya da tereddüt ediyordum.
lavitaebella Arkadaşlar park yatağı çok duydum, düşünüyorum da açıkcası ama ne açıdan daha avantajlı tam olarak? Sizler beşik(ahşap) olayına nasıl bakıyosunuz? Ne zamana kadar park yatak kullanılabiliyor?
Glmsr lavitaebella canım ahşap besik de bebek hareketlinince ayağa kalkıp düşme riski var o yüzden en fazla 9 ay kullanılıyor diyorlar ama park yatak 15 kg ya kadar taşıyormuş yani yaklaşık 3 yaşına kadar kullanılır
sss Gulkar indirim vardi canim 360 a aldim, lacivert ile gri arasi bi renk sanirim lacivert diye geciyor ama cok guzel rengi, yataksizken bile arakatinda olan tahtasi yatakli gibi imkanin varsa yakindan incele derim