Pamugunannesi1 Fatos_teke46 Devlet hastaneleri galiba böyle bacı ya gerçekten bana sorarsan bende ne ne değil bilmiyorum detaylı ultrasona benzer bir hali yok gerçekten 😧
Fatos_teke46 Pamugunannesi1 malesef devlette çekilmiş bir ultrasonumuz 😁 özelde yapılmıyormus şansımız yok 🤷🏻♀️
Pamugunannesi1 Fatos_teke46 Özelde yapılmadığını ilk defa duyuyorum radyoloji yaptı benim ultrasonumu 🤦🏻♀️
burcudincel 3461irem Benimde 22 haftalık. Ve yüzü görünüyor bildiğiniz. Herşeyini gösteriyor. Cinsiuette bu haftada kesinleşiyor. Bebeğinizin kime benzediğini öğrenebileceksiniz
burcudincel Fatos_teke46 canım detaylı ultrason farklı. Renkli görmek istiyorum deyin doktorunuza. Ozaman gösteriyorlar.
Fatos_teke46 burcudincel soyledm aslında ama ayrıntılı ultrasonla aynı üstelik burda yapilmiyor deyince mecbur devlette yaptık onlarda bizdeki ayrıntılı böyle dedi
burcudincel Fatos_teke46 Makinenin iki başlığı varsa renkli 3d de vardır ona dikkat ettiniz mi devlette hemen başından atamk için önemsemiyrolar böyle şeyleri, özeldede keza öyle
Fatos_teke46 burcudincel ona dikkat etmedim ama özelde 3 ayrı ultrason izleyen makineyi gördüm soyledm belki gerçekten başlarından atmak için yapmışlardır sonuçta saklamak için istiyoruz biz
Esra-sari 3461irem ben 22 de girdim aynı bna benziyo kızım 6 7 tane yüzünün fotosunu verdi doktor tam bir bebek olmuş artık 😍😍 ağzını açıyo gülüyo falan
Iremsude 3461irem bende 22. Haftamda gittim zorladi gostermiycekti direttik yuruyus sekerli seyler falan yedim ictim gosterdi yuzunu sonundazar zor.