Kizlar tansiyon yüksekligi yaşayan var mı aranızda 37+6 günluk hamileyim
TansiyoooooN 😣😤😥
Bende 36+2 hamileyim aynı dert bende de var yükseliyor sürekli
Kaça kaç? 14ü gördüğünüz an acile gidin malum son haftalarda protein kacagı cok ciddi ve bebegın hayatını rıske atan bir durum ihmale gelmez evde lımon yıyıp gecmesını beklemeyn derim 🌸
EdanurKerimAk ilaç falan kullaniuormusun canjmm doktor birsey yazdimi
NaimeYilmaz valla dün gece acildeydim hep ilk gittiğimde yüksekti sonra 12 ye 11 e kadar düştü şükür
Aysegulflz düştüyse iyi 🙏 gecmıs olsun tansıyonu tetıklıcek bırsey yemegın bence ve süreklı kontrol altında tutmak ıcın ölcun🌸 şeker ve tansıyondan cok korkuorm bende.. Kalıcı olabılıor
Aysegulflz alfamet kullanıyorum canım sürekli ölcüyorum doktorumla irtibat halindeyim herhangi bir durumda
Aysegulflz ben canım 35+1 im protein kaçağı oldu bende şun sınırda takipteyiz ama 10 güne kadar sezaryene alıcak doktorum
Karennn nasıl anladı kaçak olduğunu canım fenalastin mi allah yardımcın olsun
EdanurKerimAk kaçıncı hafta canım senin
Aysegulflz 36+2 deyim
Aysegulflz sürekli tansiyon problemim olduğu için hep takipteydi doktorum bebeğin gelişimi yavaşlayınca 24 saatlik idrar tahliline baktı ordan anladık cnm çok sağol 🙏🏻
Sanırım benim de tansiyonum oynuyor 17 haftalık hamileyim. Neşem gayet iyiken birden elim ayağım kesiliyor kolumu kaldıramıyorum . 1/2 saat dinlenince geçiyor. 3/4 gündür günde bir kez oldu. Kontrole gitmeme de 2 hafta var. Tansiyonumu da hiç ölçtürmedim . Ne yapabilirim ki doktora gidene kadar