Kumru_ Kızlar ben gebeliğimi öğrendiğimden beri ağda yapmadım. Bu gece itibari ile 9 haftalık oluyorum. Tüm vücut ağda yapicam ama tedirginim düşüğe sebep olur mu diye. Malum can yakiyor ve kendimizi kasmamiza sebep oluyor
depsizoo Kumru_ Eğer güvenemiyosan mecbur jilet 😬 kasılmayı istemsizce yağtımız için kuaföre gitmiyorum ben
Burcuckmk Kumru_ bi ağda acısı ne kadar kasabilir ki canim korkma bisey olmaz ben hep agdaya gidiyorum en temizi ağda
nurdane3504 Kumru_ ben 30 haftalığım bugüne kadar da kendim ağda yaptım canım bı zarari da olmadı çok şükür çünkü jilet kullanamam sert çıkıyor ve aşırı rahatsız oluyorum ben
Buseninannesi_21 Kumru_ Ben ilk ağda yaparken canim çok acimisti ben senin yerinde olsam ağda yapmazdim canim yinede sen bilirsin tabii ki. 🤗
depsizoo Kumru_ benim babam bayan kuaförü hamileler geliyodu sıkıntı olmuyodu herhalde 😁 ben hamileyken hiç yaptırmadım ama
Ssgndz Ben düzenli ağda yaptırıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı cok sükür, ağda yapan kisiye dedim hamile olduğumu o da daha nazik ve sakin davranıyor bana😌
Kumru_ Ssgndz O zaman yapabilirim.Ben kendim yapabiliyorum zaten olabildiğince kibar olurum kendime 🤭
Ayssunn Ssgndz kuaförde mi yaptırıyorsunuz ağdayı ben utanırım söylemeye ay ahah normalde epilasyona gidiyordum hamileliğimden beri gitmedim 4 aylık hamileyim şimdi gidemiyorum e çıktı şimdi göbeğimde hele o kadar çok kıl çıktı ki şoktayım bunun nedeni ne olabilir o karnımıza sürdükleri jelden kaynaklı olabilir mi
Kumru_ depsizoo Ay babanıza yaptırıyorlar miydiii🙈 Ben kuaföre gitmiyorum cekinirim zaten ama kendim yapabiliyrum yıllardır
Ssgndz Kumru_ ben de tüm vucudumu hep kendim yapardım bikini hariç🙊 simdi hamileyken kendim zorlanıyorum ağdacı daha iyi bence 2 dkda kadın komple bitiriyor😹
depsizoo Kumru_ gız babam değil babamın çalıştı yerdeki karılar yapıyor 🤣 ben bu yaşıma kadar hep sir yaptırdım kendim yapmadığım için bilmiyorum yapmasını 🤣
Ssgndz Kumru_ evet büyüdü biraz, ben sadece fazla yavas kalıyorum ondan yapmiyorum artık 10 dk bacağımdaki bantları cekmeye çalısıyorum nefes alıp alıp😹😹
Kumru_ Ssgndz Son aylarda herşey sıkıntı ya ben oğlumda doğuma yakın belli bi bölge için ayna karşısında üç saat döne dolaşa yapmıştım 😂😂
Kumru_ depsizoo ya ne biliyim sen öyle diyince 🙈😂😂 Düşünsene kuaföre gidiyorsun bi dayı geliyor ağda yapmaya 😂😂
Kumru_ nurdane3504 Ben iki aydır mecbur hissettim kendimi ama gerçekten olmuyor jilet mahvettim kendimi 🙈