Melikem-91 Arkadaşlar doktorum 2.5-3 lt su tüketmemi istedi ben tüketemiyorum sizler tüketebiliyor musunuz?
Dilekcnkn Melikem-91 Hayır canım malesef toplasan 1 buçuk litre ancak limonlu su içince biraz daha fazla içiyorum ama evde boş boş dururken o bile aklıma gelmiyor
MDT Melikem-91 noo beybii içemiyorum maalesef. Acayip midem bulanıyor. Ve vicdan azabı çekiyorum 😔ama içmeye zorlarsam kusuyorum. Kusunca da içtiğim bütün suyu ve diğer vitaminleri mineralleri kaybediyorum 🤦🏻♀️
milena11 Melikem-91 valla 3 - 4 lt içiyorum günlük sadece suyu ama normalde de çok içerim. Bide bebişin suyu sınırda çıktı 😔
Melikem-91 Dilekcnkn bende tüketemiyorum ve endişeleniyorum bende 1.5 falan tüketiyorum aceba bu durumdan dolayı problem olur mu?
Dilekcnkn Melikem-91 Yani tabikide sonuçta bol su içmek bebeğimiz için faydalı ve enfeksiyon riskleri için de su içmek çok önemli bimde küçük su şişeleri satılıyor bende ondan almayı düşünüyorum sürahide nedense içemiyorum
Nurssss Melikem-91 bayılırım suya eşim benim yüzümden arıtma taktı yetişemedik dışardan su almaya hahaha
Melikem-91 Dilekcnkn ben yarım litrelik bardağım var suyu doldurmam zor olmuyor ama işte içmek içimden gelmiyor ihtiyaç duymuyorum sanırım
Birmelekannesi_38 Bende kendime 1 litrelik cam şişe aldım onla iki tane icebiliyorum 3 litre de içiyorum bazen ama bu sefer de lavabodan çıkamıyorum🤭🤭🤭🤭 zaten iftar sonrası da hiç icilmiyor o kadar su😅😅😅😅
Melikem-91 MDT allahım yardımcın olsun canım ben kusmuyorum ama bana 1 litre bile yeterli geliyor zorla zorla içmeye çalışıyorum Oda hiç güzel olmuyor
PsikologEzgiAlbas Anca 1 lt içebiliyorum 😢 sonrası bulantı ve yediklerimi çıkarma oluyor maalesef 🤷🏻♀️
mothers_baby2021 milena11 merhaba, bunu kaçıncı haftada öğrendiniz? Benim doktorum kontrole gittiğimde söylemedi hiç merak ettim 30.haftadayım bende 1,5 -2 litre içebiliyorum
Yuceroglu Melikem-91 benim suyum az çıktı. Hastanedeyim kaç gündür ve 8 lt su içiyorum günlük en az 5 6 😂 Suyunuz azalmasın eksilmesin canınız istemese bile için 😁
milena11 Yuceroglu tam ml söylemedi 24 den beri sınırda gidiyor26+1 şuan son kontrolde napıyosan işe yarıyır böyle devam dedi doktorum