_merveksk melissannesi Ben 80 Tl muayene ücreti ödüyorum özel hastaneye doğum da 3 ay önce felan 1250 demişlerdi bakalim gittimizde tekrar konuşucaz
Egemenim64 melissannesi ilk gebeliğimde özele gittim 2018 de 4 bin tl den fazla vermişimdir normal doğum ve kontrollere pişmanım devlete gidiyorum 0 TL doktorumdan da çok memnunum 🥰😊❤️
Omerhatice melissannesi 150 tl muayene ücreti ödüyorum Dogumda nasipse normalde 3.400 tl ama ben başından belli ayni hastaneye gittiğim takipli hasta olduğum için 3.000 tl 🤗
Taze_gebe Selvaa ya ben anlamıyorum benim muayenem 170iken doğum nasıl daha pahalı oluyor 😞 normali 6,5tan başlatıp sezeryan duruma göre 9a kadar dayanıyor korkunç geliyor bana 🥴
Taze_gebe Selvaa burda istanbul için 3-4-5 civarı sezeryan fiyatı yazılınca üzülüyorum bu saatten sonra dğeiştirmek çok zor geliyor 🥴
Eczmery123 Taze_gebe bence değiştirin. Sezaryeni yeni mezun doktor bile yapar kolaylıkla. Normal doğum uğraştırıcı geliyor doktorlara
melissannesi Ilkayy en önemliside o dr dan memnundan gerisi halloluyor. inş sağ salim kucagına alırsın canım🐣😌
melissannesi Selvaa Yaa ikiz mi ne güzel 🐣🐣 benimde ikiz kardeşim var onun ikizleri oldu ne kadar güzel bir duyguya hazırlanıyorsun bil isterim❤️❤️ allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin cinyetleri ne isim düşündün mü
Selvaa melissannesi amin saglikla gelirler insallah cift yumurta ikizlerim ikiside erkek Allah nasip ederse omer ve onur koycaz
melissannesi aannepandaa covid testine 400₺ mi almışlar yani nerden oara alacagını şaşırmış hastanelerde yok artık🙄
aannepandaa melissannesi garip olan ne biliyormusunuz. Hadi ben negatif çıktım. Hastaneye girene rafakatçiye ziyaretçiye ne ateş ölçtüler ne test istediler. Yani biz havaya para verdik..
Taze_gebe Selvaa gittiğim hastane çok iyi ancak en pahalı olanlardan değil bu böyle ise koçları memorialları acıbademi düşünemiyorum😞