Ilkayy melissannesi muhane 200 normal doğum 6 bin zorunlu sezeryan 6 buçuk isteğe bağlı seseryan 7 bin
melissannesi Ilkayy Sizin fiyatlarınızda epey çokmuş. Özel sanırım değilmi sağlıkla gelsin bebişlerde parayı göz ardı edicez napalım🐣😌
Taze_gebe Selvaa ya ben anlamıyorum benim muayenem 170iken doğum nasıl daha pahalı oluyor 😞 normali 6,5tan başlatıp sezeryan duruma göre 9a kadar dayanıyor korkunç geliyor bana 🥴
melissannesi Kbra_em iyimiş canım korkmaktada haklısın maş fiyatlar uçmuş özel hastaneler epey fazlaca
Ilkayy melissannesi evet cnsım ama ben doktorumdan çok memnum çok ilgili özel olmasına rağmen zor randevu bulunuyor
melissannesi Arydr123 ortalama özel hastanelerde aynı civardalar doğumda 3.500 den başlıyo her hastanede farklılaşıyor hayırlısı😌🐣
Selvaa melissannesi evet hemen hemen ayni ben hastaneden korktuğum için özel bi kliniğe gidiyorum saolsun doktorumuz cok ilgili az kaldı doğuma bakalim 23 gun kaldi sadece heyecan dorukta ikizlerimi bekliyorum 🥰🥰🥰
melissannesi Ilkayy en önemliside o dr dan memnundan gerisi halloluyor. inş sağ salim kucagına alırsın canım🐣😌
Nurayed melissannesi Doğum sigortası ile hersey içinde 9200tl Sigortasız muayene 230 doğum normal 6bin sezeryan 6500tl ((Medicalpark )
melissannesi Selvaa Yaa ikiz mi ne güzel 🐣🐣 benimde ikiz kardeşim var onun ikizleri oldu ne kadar güzel bir duyguya hazırlanıyorsun bil isterim❤️❤️ allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin cinyetleri ne isim düşündün mü
Cennet-polat melissannesi 120 TL ödüyorum 2750dogum Denizli Özel Egekent hastanesi için şehirlere göre ve hastalere göre çok fark var canim şehir belirtsen o şehirde oturanlardan daha iyi bilgi almış olursun