Ays0 Asil_Egem Buralı olanlar bile şimdiden ayy sen nasıl doğuracan o sıcakta diyorlar sağolsunlar çok yapicilar 😂😂
Asil_Egem Ays0 öyle demeseler iyimiş aman bişey olmuyor kız geçip gidiyor bi süre sonra artık hissetmemeye başlıyorsun 😂😂😂😂🥰😂
JelibonT Yasoo96 ayy göbeği bir tek minnak olan ben değilmişim çok şükür 😊 herkesin ki benimkine oranla kocaman. Sizi bana yakın gördüğüme çok sevindim 😊
Ays0 Beyzan yaa çok teşekkür ederim aslında yeni yeni düzeldi hamileliğin ilk zamanlari bir ergendim 🙈😂
Beyzan Mdnyldz Masallah baya büyümüş karnınız son haftalar Alalh sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah 🌸
Ays0 Mercimegim4 olsun geç olsun da sağlıklı olsun haber et mutlaka aklımdasın 🤗 yaa teşekkür ederim bana da topaç oldum gibi geliyor 😂🙈
3461irem Yasoo96 ayy belli oluyor dimi çok kilo aldığım 😀😀düşünün daha 22 haftalığım 10 kilo aldım 58 ile hamile kaldım şu an 68 kiloyum ☹️😀
leyla_ok Ays0 Yarın 2.trimester da son günümüz.🥰 26+5 den selamlar 🥰 göbeğim çok çıktı her türlü belli hamile olduğum şu an için hiç çatlağım yok ama yolumuzda var tabiki her an her şey olabilir ☺️
Ays0 leyla_ok bal ayı bitiyor desene umarım kolay geçer 3. Trimester açıkçası ben çok korkuyorum göbek büyüdükce 😂
Ays0 busrabyrm97 genelde ödem diyorlar ama iç karnın darsa tamamen inmiyor hafif düzeliyor ama büyümeye devam 😂
Hicrankilictas Ays0 ayyy inşallah 🥰❤️ bu arada benimki sürekli vajinama tekme atıyor korkuyorum bişi olacak diye hep aşağıda 🙄
Ays0 Hicrankilictas sabah bir uyandım yuruyemiyorum resmen sağ bacağım gitmiyor. Okşadım okşadım neresini dayadiysa müsade etti de duzeldi 😂😂
Beyzan Seymaacih ben de Osmaniye deyim şu an biz de Eylül Ekim gibi geçeceğiz inşallah ama girip Adanalı hamileler postunu filan okuyorum herkese ben de Adanalıyim diyesim geliyor 😃
Ays0 Seymaacih çocuk çıkmaz içimde kalır bak diyorum zaten senden bebek nasıl çıkacak bilmiyorum diyor 😂😂
Pelin__1 Ays0 🤩🤩26 haftalığım göbeğim bundan biraz daha büyük ve bana çok fazla büyük gibi geliyor bakıyorum 32.haftadaki arkadaşıma göbeği benimki kadar😅 son ay nasıl olcaz kim bilir 🥺